Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Cardsharing-X Control v1.0.1

    Cardsharing-X Control v1.0.1 Version by Cardsharing-X is complete, and ready for testing. Please report any bugs and put up suggestions, thanks to all.





    - Fixed bug in uptime stats for servers
    - Added php update system on all pages
    - Added last update info for gbox
    - Fixed Tv Guidance info
    - Fixed small bugs from source
    - Added screen capture button
    - Some bugs fixed
    - Added option for donating

    http://www.mediafire.com/?wo01lmegdyz

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    SAL Este un program interesant !.. ce as vrea sa stiu...daca serverul este verde si la card scrie [id not use] iseamna ca cardul este expirat? MRS!
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am o linie
    S2-C+NL + TELSAT[DorcTv+ManX](6D) 0100:00006d !fake!

    dar nu pare a fi fake ,deschide de lafr3,fr4 pina la nl 23,5 si 19, tot

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    This is global list for ident and fake card! If you have your own list put it into folder:
    C:\cs\cccam\?..?\CCcam.providers
    C:\cs\cccam\?..?\CCcam_fake.providers

    Or put empty list of the CCcam_fake.providers into C:\cs\cccam\?..?\CCcam_fake.providers

    Această listă este la nivel global pentru carte de ident şi false! Dacă aveţi propria listă pus-o n dosar:
    C:\cs\cccam\?..?\CCcam.providers
    C:\cs\cccam\?..?\CCcam_fake.providers

    Sau pune o listă goală de CCcam_fake.providers din dosar
    C:\cs\cccam\?..?\CCcam_fake.providers

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default nu stiu

    Am luat programu de pe net dar nu reusesc deloc sa ma conectez la server. Am bagat toate datele corect, eu am pe ccam.
    Care-i secretu? Chiar n-am idee.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Host: enter you dreambox ip, or server ip
    Port: in port write your web info listen port
    User : webinfo user
    Pass: webinfo pass
    Note: Write anything

    webinfo pass user and port are in CCcam.cfg
    ----------------------------------------------
    Host: sa introduci IP Dreambox, sau un server IP
    Port: n port scrie info dvs. de web a asculta portul
    Utilizator: utilizator webinfo
    Pass: webinfo treci
    Notă: scris nimic

    webinfo treci de utilizator şi portuare sunt n CCcam.cfg

    vă rugăm să ntrebaţi-mă n limba engleză, că nu am de a utiliza Google Translate

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a observat o eroare n "serverele - on-line vazut ultima data", şi acest lucru este corectată n curnd du-te noua versiune

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savan View Post
    a observat o eroare n "serverele - on-line vazut ultima data", şi acest lucru este corectată n curnd du-te noua versiune
    Nici la mine nu merge ( folosesc insa cccam pe ubuntu).

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie să lucreze n cazul n care le-aţi introdus datele de la cccam.conf

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savan View Post
    trebuie să lucreze n cazul n care le-aţi introdus datele de la cccam.conf
    It doesn't work !
    I put all write but doesn't start.
    With other aplication all goes write but with this one nothing good happening.

    P.S. : As I say cccam run on a linux pc with ubuntu ... maybe this aplicatiopn don't work on this configuration.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    It doesn't work !
    I put all write but doesn't start.
    With other aplication all goes write but with this one nothing good happening.

    P.S. : As I say cccam run on a linux pc with ubuntu ... maybe this aplicatiopn don't work on this configuration.
    Do you tupe ip or domen? If your cccam server and computer on the same router, you must to type IP address instead of domain! Or, do you see your web cccam info when you type in browser http://your_ip : port ? This must work if you have an active cccam web info!
    Last edited by savan; 13th January 2010 at 12:10.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    New version v1.0.2
    Changes:
    - fixed bug in servers stats "last seen online"
    - added key finder

    http://www.mediafire.com/download.php?zjzdxwdzaym

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savan View Post
    Do you tupe ip or domen? If your cccam server and computer on the same router, you must to type IP address instead of domain! Or, do you see your web cccam info when you type in browser http://your_ip : port ? This must work if you have an active cccam web info!
    What you don't understand?
    Every aplication works but this one don't !
    With Ie, Fierefox mozilla and Opera web info works : http://serveriport webinf

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    You're the only one who seems the application does not work. What is your operative system, and what is your problem with aplication and what is happening? I want to understand your problem

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    I'm second one who cannot use the app

    BTW: are you the same with Sat Universe member @tirkic

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top