Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor conectat la PC = ?

    Sautare! am si eu o nelamurire care a inceput sa ma macine de cateva zile. Am observat ca mai toate receptoarele au o mufa serial pe spate si m-am decis sa leg un receptor la un PC.
    problema mea este ca nu stiu ce ar trebui sa vad, fiindca eu nu am vazut/observat nimic in comp.

    la ce foloseste acea mufa? din cate ma gandesc probabil la rescrierea softului, dar..
    ce altceva mi-ar trebui in afara de 1 bucata receptor + cablu serial + PC (xp prof SP2)?

    multzam

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti mai trebuieste noul soft al receptorului tau si programul de up-load pt. a introduce acest soft. De asemeni, prin aceeasi mufa dar cu alt soft (depinde de receptor) poti edita canalele. Nu spui ce receptor ai?
    SHALOM

  3. #3
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cablul serial trebuie sa fie null modem (rs232)....

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai am incercat pe un Lazer FTA 2005 si pe un Echolite DSB 790 si nimic.

    despre cablu nu stiu care/cum. m-am dus si am cumparat un cablu de imprimanta pe serial si atat.

    cat despre ce program de up-load folosesc, pai..... nici unul fiindca nu stiam ca-mi trebe, si nici nu stiu de unde sa iau asa ceva, poate stiti voi?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Referitor la programe poate iti raspund cei ce au Lazer sau Echolite.
    Cablul e asa, din ala cu 9 pini: http://www.nullmodem.com/NullModem.htm
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HSS1160 conectat prin SCART
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 16th December 2006, 02:14
  2. skystar 2 conectat la 2 antene?
    By emyklaudiu in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 2nd December 2006, 04:09
  3. Replies: 7
    Last Post: 1st November 2005, 16:18
  4. Acelasi reciever conectat la 2 televizoare ......
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 24
    Last Post: 1st January 2005, 04:08
  5. skystar2 conectat la lnb out de la dreambox
    By dpav in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 18th June 2004, 14:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top