Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: plugin dm 500

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default plugin dm 500

    Cine stie sa imi spuna si mie un plugin pentru imbunatatirea imaginii la dm 500?autoresolution pentru ce e? al are cineva?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum adica "imbunatatirea imaginii"? Ce nu iti place, ce vrei in plus?
    SHALOM

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...adica sa treaca imaginea din SD in HD

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai chef de misto du-te pe camp nebunule din porumb,daca te crezi asa destept.Am intrebat aste pentru ca am citit pe un alt forum din afara ca e un plugin care ajuta imaginea sa nu se mai vada asa in ''ceata'' ca sa zic asa ,o filtreaza,vorba vine .Credeti ca daca schimb imaginea se vede mai bine,asa mi-a zis un coleg de forum,eu am gemini 4.70 . Bafta !

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La cit esti de obraznic vei astepta mult si bine un raspuns, iar acela va fi sigur la misto; daca tot ai citit pe un forum de afara de ce mai intrebi aici?


    .
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite ca sa te miri tu,ca esti la fel de destept.eu daca citesc un forum nu ma apuc sa fac misto de altii,ca nu m-am nascut invatat.Isr2002 a intrebat care e problema,mi se pare corect daca nu a inteles intrebare.Daca asta e un forum al geniilor spuneti-ne si noua sa nu ne mai bagam in seama, astia mai prosti,poate va deranjam.Faceti un forum si scrieti ''Exclusiv Geniilor " !

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ai inteles nimic, nu stii sa scrii si probabil nici sa citesti. Nu vorbeste nimeni de genii aici, eu ca si altii aici am inceput, dar tu asa intrebi si te ratoiesti la un user daca a glumit de parca cineva e obligat sa-ti raspunda. Nu uita, tu CERI ceva, deci invata sa vorbesti frumos ca ti se va si raspunde.


    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De citit imi citeste un vecin de 10 ani si imi si scrie daca vrei sa stii,daca aveai chef de misto nu trebuia sa scrii asa cum nici eu nu trebuia sa ma ratoiesc,cum zici tu,dar nu mi-a placut gluma ta de geniu.Daca nu aveai chef de raspuns nu trebuia sa scrii ca nu te-a obligat nimeni. ce ar fi daca am face misto unu de altu la fiecare post aparut,asa dupa tine ,om cu carte multa, din germania ?

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca gluma ce te-a deranjat asa de tare nu a fost facuta de mine ci de cel pe care l-ai facut nebun din porumb, @first_zipper, si da, a fost buna; si care nebun, din intimplare pune la dispozitie celor ca tine settinguri actualizate cum se schimba ceva, va da mura-n gura. Asa ca cea mai mare realizare a ta pe ziua de azi ar fi sa-i ceri scuze pt iesirea ta anapoda, a fost doar o gluma si nu trebuia sa sari asa. Si nu uita, nimeni nu e dator sa te ajute, daca vrea omul vrea, daca nu, nu.


    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atata posturi degeaba.... sa muta cineva in offtopic la jigniri si prostii.

    In primul radn un astfel de plugin este imposibil de realizat, datorita faptului ca streamul mpeg2 este decodat de hardware si nu de soft (nu depinde de imagine instalata). Sa presupunem ca acest plugin ar fi un fel de postprocessor (Deblocking, Deringing) care si pe calculator necesita putere de semnificativ. Pe un dream500 cu procesorul de 250Mhz este imposibil.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prin atata ceata, incerc un raspuns ontopic:

    1. cel mai bun plugin este un nou cablu scart, ecranat bine. sunt mari sanse ca de fapt sa suferi din cauza calitatii acestuia, iar in cazul unui tv. cu diagonala mare se simte chiar foarte bune.

    2. daca nu esti multumit, incearca sa scapi de componenta 'analog' din output. adica citesti streamul din dreambox cu vlc pe un laptop / desktop pe care il pui pe tv cu tv-out (de preferat pe dvi). - asta ca sa ai un reference si sa iti dai seama cat de mult te influenteaza cablul scart.

    3. daca nici asa nu este, cu siguranta de vina e calitatea transmisiei. sunt voci "interesate" pe aici care vor incerca sa te convinga ca nu e nici o diferenta in un stream SD la 2mbps si unul la 4-6, de fapt este, si inca mare . dar na, megaoperatorii locali nu vor admite niciodata acest lucru


    Forza MILAN!

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocomic View Post
    prin atata ceata, incerc un raspuns ontopic:
    3. daca nici asa nu este, cu siguranta de vina e calitatea transmisiei. sunt voci "interesate" pe aici care vor incerca sa te convinga ca nu e nici o diferenta in un stream SD la 2mbps si unul la 4-6, de fapt este, si inca mare . dar na, megaoperatorii locali nu vor admite niciodata acest lucru
    Bine zis cocomic

    Am mai zis si in alte posturi ca diferenta intre posturile autohtone SD si cele germane SD e ca intre SD si HD sau ca intre un film pe DVD9 original si un DVDRip XviD de 1CD.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top