Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar problema cu alimentarea !

    Sal mi-am luat de curand o placa skystar2 rev 2.8a pe o placa de baza Gigabyte GA-G31M-S2L care l-am conectat la un LNB Inverto Quad Switch 0.3 dB IDLP-40QDL la care mai am conectate inca 2 receivere opticum 7100C si 4050 toate in cate o iesire independenta a LNBului. Si un offset de 90 cm orientat pe intelsat 0.8 W. Problema e ca acum nu pot folosi placa Skystar2 pentru ca bruiaza semnalu la receiveru 7100C si numai in momentu in care bag cablul in skystar. Va rog frumos ce e de facut ca nu pot sa imi dau seama unde e buba... mai trebuie sa mai cumpar ceva in plus. Fiecare receiver are cablul lui separat plecat din LNB la fel si skystar, nu am folosit splitere, pe monitor apar niste dungi insesizabile orizontale doar in momentul in care bag cablul. Va rog daca ma puteti ajuta ! Multa Sanatate
    Last edited by drderr; 8th January 2010 at 11:34.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate fi sursa de la un receptor {condesator devalorizat
    } sau sursa calculatorului.....pune impamantare la calculator.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    computeru e cu impamantare .. cum verific daca sursa receiverului e stricata sau are un condensator devalorizat.. sau poate e altceva... daca mai cunoaste cineva si mai are vreo ideee sau s-a confruntat cu asa ceva. Mulumesc anticipat !

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scoate toate receptoarele din priza si vezi daca mai face...iar apoi le bagi pe rand .

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit problema... in televizor era bagat cablul TV terestru de la o firma locala TV si imi bruia doar cand bagam pe skystar... am scos cablu din spate de la TV si acum merge perfect... merci mult pentru ajutor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top