Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default WINLIRC Configuratie

    Mo , am si eu o intrebare .. nu reusesc deloc sa configurez winlirc asta..prima data imi apare asta


    si apasa ok.. si dupa aia imi apare panou acesta de configuratzie



    si am incercat in toate posibilitatzile ... si nu mia iesit nimic stie cineva ce si cum?
    Mersi frumos


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default



    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai cuplat bine receiveru ir atunci cand dai pe Raw Codes ar trebui sa-ti apara multe coduri cand apesi butoanele de la telecomanda. Daca nu inseamna ca nu-ti merge receiveru. Odata ce codurile apar la raw codes faci ce iti spun ei in tutorial ca sa atribui comenzi la butoanele telecomenzii.



    bafta

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi .. cand apasa pe raw codes si apas pe oricare butoan de la telecomanda .. imi apare coduri asa cum zici tu .. ..
    la tutorialu dupa cd zice sa schimb decat portu .. da am incercat pe toate si nici una nu merge
    zice the configurtion file name is invalid ... ce tre sa fac


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.********.com/f2/viewtopic....hlight=winlirc

    iti faci tu un fisier de config si apoi dai learn si urmezi instructiunile.. astfel programul iti detecteaza telecomanda ... o sa iti zica si sa dai nume butoanelor dupa ce le recunoaste .. vezi ca eu am incercat vreo 5 telecomenzi pana cand am gasit una la care recunoaste toate butoanele .. unele au anumite secvente de semnale la butoane si iti trebuie configul lor pentru a putea fi recunoscute ..


    bafta

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai mo telecomanda a fost in pachetu de la skystar.. deci au fost impreuna trebuie sa se potriveasca ca doar nu imi dadea una care nu se potriveste mersi de ajutor


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  7. #7
    Andrey14
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    deci..
    1. din cate am vazut tu ai luat winlirc de pe net si trebuia daca ai instalat driverul de pe cd .. ca are winlirc in el..
    2. cand iti apare aia cu configuratia, acolo la config dai pe browse si bagi configul din C:\Program Files\DVBViewerTE\technisat.cf ( daca ai instalat driverul de pe cd)
    3. dai pe analyse.. trebuie sa zica ca e "ok"
    4. apesi pe un buton si vezi daca se face icoana de la winlirc din colt cu verde.. daca nu se face mai schimba portul COM1, COM2...
    5. daca totul e ok si winlirc primeste comenzi.. intra in progdvb sau ce player ai tu.. si dai la optiuni.. controls.. si setezi comenzile pe butoanele de la telecomanda.. adica dai pe learn si apesi un buton, progdvb va memora automat..
    6. dupa ce ti-ai setat poti sa iti folosesti telecomanda linistit pe butoanele care le-ai setat, celelalte nu vor avea efect..

    7. p.s. trebuie sa ai pus si senzorul infrarosu :P.. si cand pornesti progdvb sa fie winlirc deja pornit in colt.. daca nu raspunde la comenzi dai la service, winlirc.. si ok.. ca sa se conecteze..

    sper ca am fost destul de explicit si detaliat.. succes!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. configuratie calculator pt.ss2
    By ziggi in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th February 2006, 10:27
  2. Configuratie minima SS2
    By mm7163 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 18th October 2005, 15:20
  3. Intrebare: configuratie sistem
    By MrMxyzptlk in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 18th November 2004, 20:23
  4. Configuratie PC pentru novice
    By dacianfh in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 10th January 2004, 20:07
  5. configuratie ptr.ss2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th August 2003, 14:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top