Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Spania
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default Pornirea rec. Digi din stand by

    De cand s-a facut schimbarea programelor N24 si National Geografic nu mai pot porni receptorul din stand by cu telecomanda si nici de la panoul frontal. Stiti cumva care este cauza?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ai facut scandal la digi si ti-au aranjat baietii receiveru

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat update de soft si nu a iesit? ai oprit si ai scos din priza receptorul pentru 10 minute?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espańa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am aceiasi problema.de vreo 2 saptamani

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Spania
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Updateul l-am facut printre primii cu ajutorul unui condensator, iar acum am ultima versiune din 08.08.2005. Se poate sa fie din cauza semnalului deoarece am schimbat antena provizoriu si am 40% semnal aproximativ iar ultimul TP nu am semnal de loc.Daca nu introduc cablul de la antena receptorul porneste din stand-by fara probleme.Stie cineva pe ce TP se transmite EPG deoarece imi apare EPG si pe TP4 pe care nu am semnal deloc?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 6ft Offset Dish Stand
    By Shakin in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 19th July 2006, 22:04
  2. Stand-by la conserva digi
    By Paul_L in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 24th January 2006, 12:34
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th June 2005, 11:18
  4. HELP! PC-ul se reseteaza la pornirea ProgDVB :(
    By satcodx2002 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 1st October 2004, 19:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top