Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default GP2 4.6 o dezamagire

    Desi teoretic o imagine noua ar trebui sa fie mai buna ca predecesoarele, in ceea ce priveste GP2 4.6 lucrurile nu stau chiar asa.A aparut la scurt timp dupa 4.5, facuta la repezeala si insuficient testata.Ce ma nemultumeste ar fi ca pluginul Autoresolution nu merge deloc, au disparut din Submeniul Information datele referitoare la canalul pe care il urmaresti(caid,coding system,tp...etc), si in plus am Tuner Failed pe Digiturk HD 7e non stop, lucru care nu mi s-a intamplat niciodata pana acum cu alte versiuni de GP2!
    Last edited by cristo4; 6th January 2010 at 22:56.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Desi teoretic o imagine noua ar trebui sa fie mai buna ca predecesoarele, in ceea ce priveste GP2 4.6 lucrurile nu stau chiar asa.A aparut la scurt timp dupa 4.5, facuta la repezeala si insuficient testata.Ce ma nemultumeste ar fi ca pluginul Autoresolution nu merge deloc, au disparut din Submeniul Information datele referitoare la canalul pe care il urmaresti(caid,coding system,tp...etc), si in plus am Tuner Failed pe Digiturk HD 7e non stop, lucru care nu mi s-a intamplat niciodata pana acum cu alte versiuni de GP2!
    1. La menue/ Information/canal
    Se vad datele tehnice a canalului respectiv.
    2. settingsurile copiate de pe GP 4.50 imi functiuneaza perfect.
    3. Pluginul auto rezolution, inca nu la-m testat.
    Il voi testa cu siguranta, pentru ca emisiuni mai vechi difuzate in 4:3 HD nu mi se scaleaza.

    Bifezi la optiunea AV 4:3 = Just scale

    Doar na-i sa te uiti la gigi 4:3

    Mi-e mi se pare ca sau facut imbunatatiri referitor la combinatia cccam/oscam. Imi pornesc ambele camuri din telecomanda.
    La GP 4.50 trebuia sa pornesc din telnet oscam apoi cccam.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu autoresolution am tesat din nou,vad ca acum merge.
    Ciudat insa, la mine in Meniu/Information nu gasesc nicaeri submeniul Canal...

  4. #4
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    v recomand cu ccccldur newnigma
    adevrul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Ceea ce doresti tu gasesti la Meniu/Information/Service

    Bafta.
    RESPECT YOURSELF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top