Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default Jailbreaking saptamana 43-47 3GS/ firmware 3.1.2

    @Daniel

    mersi , n-am apucat sa le dau jos si vad ca nu mai sint valide linkurile.
    poate poti sa le mai pui o data pe rapid , mersi.

    alta intrebare
    am citit ca ai un 3GS si ca ai cumparat Navigonul deoarece nu exista varianta crackuita pt 3GS , s-a schimbat ceva intretimp exista ceva nou

    am si eu un 3GS , nu ma intereseaza sa-l deblochez pt ca il folosesc in reteaua de la care l-am cumparat , in schimb , ma intereseaza sa am pe el aplicatii care nu apartin celor de la apple , cum ar fi , navi si ce mai exista pt el.

    problema mea , nu stiu de unde sa incep si cu ce.
    am citit ca la 3GS daca folosesti programul respectiv , cu care poti folosi aplicatiile non apple , daca opresti iPhonul tre sa-l conectezi iara la pc ca sa-l poti folosi , gresesc sau nu ?

    inca nu l-am activat , e tot in cutie.

    mersi , intrebari or sa mai vina , din pacate.

  2. #2
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    @Daniel
    am citit ca ai un 3GS si ca ai cumparat Navigonul deoarece nu exista varianta crackuita pt 3GS
    Navigonul merge perfect pe 3GS hackuit...
    Nu trebuie cumpărat.
    (blackra1n + AppSync for OS 3.1)

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WebMan View Post
    Navigonul merge perfect pe 3GS hackuit...
    Nu trebuie cumpărat.
    (blackra1n + AppSync for OS 3.1)
    mersi de promptitudine @WebMan

    asta inseamna ca tre sa am grija ce OS am pe el ?
    programele astea 2 , blackra1n + AppSync , tre sa le am instalate pe iPhone ?

    mersi

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    mersi de promptitudine @WebMan

    asta inseamna ca tre sa am grija ce OS am pe el ?
    programele astea 2 , blackra1n + AppSync , tre sa le am instalate pe iPhone ?

    mersi
    sal,
    cu blackra1n faci jailbreak la iphone.Appsync il instalezi din cydia (dupa ce ii faci jailbreak)dupa care dai dublu click pe ipa datei (jocuri, programe etc) si se baga in itunes.Sincronizezi iphonul cu itunes si se instaleaza tot
    aici gasesti toate programele ce ai nevoie http://appulo.us
    Jailbreak la vers 3.1.2 nu am facut (eu am inca 3.0.1 si nu mie lene sami fac upgrade )
    Inca un seit bun http://xsellize.com/forum.php
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2731
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    avind in vedere ca al meu e din saptamina 47 , deci , dupa 15.10 , nu scap de problema cu opritul telefonului , chiar daca vreau numai JB , asa-i ?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    avind in vedere ca al meu e din saptamina 47 , deci , dupa 15.10 , nu scap de problema cu opritul telefonului , chiar daca vreau numai JB , asa-i ?
    sal
    ce vrei sa spui cu opritul tel. nu stiu. Daca intri in sistem la info iti scrie ce soft ai pe el.Dupa cite stiu eu ultima vers este 3.1.2
    Jailbreak inseamna ca patch-uiesti tel sa poti avea acces la root ,si totodata sa poti instala programe pe el (dupa ce descarci un programel mic din Cydia ; appsync ) Cydia iti apare ca simbol dupa ce ii faci jailbreak.
    faq cu jailbreak sint destule pe net. Eu nu pot sa iti explic ca inca nu am instalat firmware 3.1.2 ca mie lene firmware meu este inca 3.0.1 si se procedeaza altcumva.
    link-uri destule a pus King Blana aici
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...188#post832188
    bafta
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    peste tot unde am citit , iPhonurile noi cu soft 3.1.2 scoase dupa 15.10.2009 , le poti face JB cu blackra1n dar numai partial.
    asta inseamna ca , in momentul cind ramii fara baterie sau il opresti si-l pornesti iar , trebuie sa-l legi la pc si sa-l pornesti cu blackra1n , altfel nu mai porneste.

    deocamdata mai astept , poate apare ceva in curind .
    am cumparat Navigonul , era la aktion cu 79 de euroi , iar cu JB mai astept .

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    am cumparat Navigonul , era la aktion cu 79 de euroi , iar cu JB mai astept .
    ai facut o alegere buna este cel mai bun
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Angry Prostii

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    peste tot unde am citit , iPhonurile noi cu soft 3.1.2 scoase dupa 15.10.2009 , le poti face JB cu blackra1n dar numai partial.
    asta inseamna ca , in momentul cind ramii fara baterie sau il opresti si-l pornesti iar , trebuie sa-l legi la pc si sa-l pornesti cu blackra1n , altfel nu mai porneste.

    deocamdata mai astept , poate apare ceva in curind .
    am cumparat Navigonul , era la aktion cu 79 de euroi , iar cu JB mai astept .
    Eu am pus in 26 decembrie 2009 pe un iPhone 3G(al nepoatei mele) cu Firmware 3.12(preinstalat in Noiembrie 2009-de catre Orange) jailbreak dupa HowTo acesta: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5527
    L-am repornit de enspe ori, si a ramas si fara baterie, dar nu a trebuit sa-l repornesc cu pc-ul

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    badboy imi schimb parerea despre tine . Ai aruncat pe geam 79 de euro . http://h33t.com/details.php?id=e4f81...&hl=%2Bnavigon

    firstzipper probabil telefonul fiicei tale e fabricat inainte de saptamana 43 , de-asta merge JB total.


    Poti vedea asta din serialul telefonului care e pe cutie : cel din 11 caractere : cifrele a 3-a , a 4-a si a 5-ea . Cifra 3 e 9 de la 2009 iar 4 si 5 e saptamana . Eu am xx939xxxxxx .

  12. #12
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Eu am pus in 26 decembrie 2009 pe un iPhone 3G(al nepoatei mele) cu Firmware 3.12(preinstalat in Noiembrie 2009-de catre Orange) jailbreak dupa HowTo acesta: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5527
    L-am repornit de enspe ori, si a ramas si fara baterie, dar nu a trebuit sa-l repornesc cu pc-ul
    cum zice si @Blana , uitate te rog din ce saptamina e iphonul.

    daca gaseam ceva concret , il faceam clar , ca nu-s dobitoc,

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da' cumperi Navigonu' cu 80 de euro in loc sa ii iei un parfum la nevasta de banii aia ....

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma repet, nu stiu ce variante au probleme, dar acest BlackRa1n nu provoaca nacazuri(am reverificat repornirea aparatului acum 40 min.)


  15. #15
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Ma repet, nu stiu ce variante au probleme, dar acest BlackRa1n nu provoaca nacazuri(am reverificat repornirea aparatului acum 40 min.)

    interesant , tot saptamina 47 ca si al meu.
    poti sa urci te rog undeva BlackRa1n cu care l-ai JB ?

    mersi.

    @Blana
    are si nevasta parfumu ei pe linga

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top