Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart 771 mort !!!

    pentru inceput se restarta continuu (prima imagine "echosmart get the smart solution" apoi pureci si tot asa)
    am zis ca e simplu cu o rescriere de soft se rezolva(aveam soft 371,am rescris cu 3.65),dar nimic.Dupa cautari pe internet pentru solutii am pus soft virgin apoi resset default, dupa care am incarcat din nou 3.65.a mers cumva dar cand shimbam posturile cu stg. sau dreapta (pentru a sari de la o pag de canale la alta) se restarta apoi deschidea canalul selectat.Am zis sa rezolv problema in totalitate si iar soft virgin si 3.53, apoi soft virgin si update de boot.si atunci a murit.Sursa e ok iar iesirea audio optica are lumina continua (deci trece curent prin placa de baza) dar nu am afisaj .Am vazut o problema asemanatoare postata de "danu" raspunsurile erau date de Horatiu cu flash 3.33 si ch edit 8.8,am incercat si asta dupa pasii indicati dar nimic,doarece fiind receptorul deconectat de la retea nu recunoaste cablu nul-modem.am incercat si cu el conectat dar era la fel.deschideam chedit write flash(no boot) selectam flash 3.33 aparea linking si atat mai incolo nu trece. ar mai fi o solutie cu rescrierea flashului pe o interfata? AM29LV160DT-70EC-denumirea piesei din receptor dar nu gasesc nicaieri softul pentru ea (nu stiu ce sa zic) sau rescrierea cu un soft de ex 3.49 sau alta. Ati mai intalnit asa ceva? Are vreo sansa? toate softurile folosite erau 771 sau 7x1.

  2. #2
    Long Member Expert
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    linga bulgaria
    Posts
    4,313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by asrockmx View Post
    pentru inceput se restarta continuu (prima imagine "echosmart get the smart solution" apoi pureci si tot asa)
    am zis ca e simplu cu o rescriere de soft se rezolva(aveam soft 371,am rescris cu 3.65),dar nimic.Dupa cautari pe internet pentru solutii am pus soft virgin apoi resset default, dupa care am incarcat din nou 3.65.a mers cumva dar cand shimbam posturile cu stg. sau dreapta (pentru a sari de la o pag de canale la alta) se restarta apoi deschidea canalul selectat.Am zis sa rezolv problema in totalitate si iar soft virgin si 3.53, apoi soft virgin si update de boot.si atunci a murit.Sursa e ok iar iesirea audio optica are lumina continua (deci trece curent prin placa de baza) dar nu am afisaj .Am vazut o problema asemanatoare postata de "danu" raspunsurile erau date de Horatiu cu flash 3.33 si ch edit 8.8,am incercat si asta dupa pasii indicati dar nimic,doarece fiind receptorul deconectat de la retea nu recunoaste cablu nul-modem.am incercat si cu el conectat dar era la fel.deschideam chedit write flash(no boot) selectam flash 3.33 aparea linking si atat mai incolo nu trece. ar mai fi o solutie cu rescrierea flashului pe o interfata? AM29LV160DT-70EC-denumirea piesei din receptor dar nu gasesc nicaieri softul pentru ea (nu stiu ce sa zic) sau rescrierea cu un soft de ex 3.49 sau alta. Ati mai intalnit asa ceva? Are vreo sansa? toate softurile folosite erau 771 sau 7x1.
    baga la echosmart,asa poate te ajuta cineva

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Rugidava
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ginu fraieru View Post
    baga la echosmart,asa poate te ajuta cineva
    pentru inceput pune V2.92 7x1 dupa care dai un restart si pui V3.33,daca acum se comporta mai bine pune o varianta de soft mai recenta ,de exemplu V3.46-V3.57 si apoi pune V3.71.
    nu uita sa dai restart intre softuri.
    succes.

  4. #4
    Long Member Expert
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    linga bulgaria
    Posts
    4,313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MIG_35 View Post
    pentru inceput pune V2.92 7x1 dupa care dai un restart si pui V3.33,daca acum se comporta mai bine pune o varianta de soft mai recenta ,de exemplu V3.46-V3.57 si apoi pune V3.71.
    nu uita sa dai restart intre softuri.
    succes.
    daca nu face reboot singur,al meu asa facegood luck

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ginu fraieru View Post
    baga la echosmart,asa poate te ajuta cineva
    mai exact o adresa te rog

  6. #6
    Long Member Expert
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    linga bulgaria
    Posts
    4,313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by asrockmx View Post
    mai exact o adresa te rog
    http://www.rdi-board.com/showthread....21344&page=471

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top