Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up abonament digi tv cu un decodar cu doua cartele hundai

    am un abonament la digi tv cu un decodar cu doua cartele hundai si nu se vede ro tv int-tvr 3 -sport 1 -tvr info -cnn n 24 -tv 5 feshion -tvr cultural . digi me a spus ca trebuie sa se vada aceste canale dar de fapt nu se vad ce trebuie sa fac multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa iti pui un lnb twin. adica cu dpua iesiri.
    daca vei decupla puntea care face legatura intre room1loopout si room2lnbin ai sa vezi toate programele in room1.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu o intrebare pe care am mai pus-o :
    -De ce daca leg doua hss 1160 sa zicem in loop , pe primul decodor merg toate canalele si pe cel dublu hss7160 nu merg pe primul cand e puntea pusa , nu-s decodoare independente in aceeasi carcasa ? Dac e ceva din soft nu s-ar putea remedia ca sa nu mai intre oamenii la cheltuieli caci si asa a doua iesire o folosec copii din camera lor sau nevasta care n-are nevoie decat de AcasaTv si Romantica

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucale si citeadata prin provincie la 50 km de bucuresti
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai la doua receptoare duble aceeasi situatie: legat in loop receptorul hunday dublu a permis vizualizarea partiala a canalelor din grila Digi. Deci nu stiu cum merge la tine !?

    antena 0,9 m Al (clona) pe
    16 E +19 E


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Revin cu o intrebare pe care am mai pus-o :
    -De ce daca leg doua hss 1160 sa zicem in loop , pe primul decodor merg toate canalele si pe cel dublu hss7160 nu merg pe primul cand e puntea pusa , nu-s decodoare independente in aceeasi carcasa ? Dac e ceva din soft nu s-ar putea remedia ca sa nu mai intre oamenii la cheltuieli caci si asa a doua iesire o folosec copii din camera lor sau nevasta care n-are nevoie decat de AcasaTv si Romantica
    nu conteaza ca decodoarele sunt independente conteaza ca tu ai un singur lnb care se alimenteaza cu 14 sau 18V, atunci cand in una din camere tv-ul este pe 18V orizontala in cealalta camera iti va merge numai pe 18V orizontala, daca vrei sa vezi programele de pe 14V verticala ambele camere trebuie sa fie pe verticala
    Sa nu ai incredere in cineva care sangereaza 5 zile si nu moare

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E a nu stiu cata oara cand explic asta pe acest forum si nu intelege nimeni . Hai sa o luam babeste :
    -Avem 2 decodoare simple , le legam in loop (lnb single) , indiferent pe ce polaritate e al doilea receptor , pe primul merg toate iar pe al doilea merg cele de pe aceeasi polaritate pe care este deschis primul (in functie de canal - H / V) . Chiar si atunci cand dam o cautare , pe primul decodor intra toate canalele si pe cel de-al doilea intra doar canalele de pe polaritatea primului.
    -Avem un decodor dublu , legatura loop , lnb single , in momentul cand ai pus bucla de loop pe primul nu intra la scanare decat programele pe H si numai alea merg si la fel si pe al doilea , doar H .
    Diferenta este data de faptul ca pe decodoarele separate macar pe primul merg toate canalele (H si V) fata de cel dublu care nu are un decodor "sef" si un "subordonat" , aici se aplica sintagma "parte'n parte" sau intr-un fel fiecare-l influenteaza pe celalalt si daca nu exista consens nu iese nimic . MACAR ACUM ATI INTELES ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=johnny-m;840857]E a nu stiu cata oara cand explic asta pe acest forum si nu intelege nimeni . Hai sa o luam babeste :
    -Avem 2 decodoare simple , le legam in loop (lnb single) , indiferent pe ce polaritate e al doilea receptor , pe primul merg toate iar pe al doilea merg cele de pe aceeasi polaritate pe care este deschis primul (in functie de canal - H / V) . Chiar si atunci cand dam o cautare , pe primul decodor intra toate canalele si pe cel de-al doilea intra doar canalele de pe polaritatea primului.

    Eu imi tai venele daca tie iti merg canalele de pe verticala pe primul receptor atunci cand receptorul al doilea este PORNIT pe orizontala. Banuiesc ca tie iti merg programele de pe verticala doar cand al doilea este oprit sau este pe verticala.
    Last edited by palink; 6th January 2010 at 00:02.
    Sa nu ai incredere in cineva care sangereaza 5 zile si nu moare

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ma insel eu dar la inceputuri mergea treaba asta , acum nu mai stiu , poate au schimbat softul la decodoare sau atunci era inchis al doilea decodor sau poate eram beat pe vremea aia . Daca am gresit va rog sa ma scuzati dar eu asa am trait cu ideea asta , o sa incerc sa vad cum sta treaba si dau berea ca scuza daca-i cazul !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top