Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    abs3nt666
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default aston cam v1.5 pe bune, se poate face ceva cu el?

    buna ziua tuturor.am si eu o intrebare asemanatoare cu a unui domn care a postat inaintea mea si anume: nu stiu daca am inteles bine dar cam-ul aston model bechi black label se mai poate folosi,rescrie (cu Cas2 sau cu laptopul) si in plus se poate folosi pentru decodarea unui anume pachet de programe romanesti? va rog sa-mi explicati si mie cum sta treaba cu aston cam-ul asta pentru ca-l tin degeaba. momentan folosesc matrix rev si vad o parte din programele codate in n*gra,si vi*ccess.
    multumesc anticipat celor care pierd din timpul lor pentru a-mi raspunde

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: aston cam v1.5 pe bune, se poate face ceva cu el?

    Quote Originally Posted by abs3nt666
    buna ziua tuturor.am si eu o intrebare asemanatoare cu a unui domn care a postat inaintea mea si anume: nu stiu daca am inteles bine dar cam-ul aston model bechi black label se mai poate folosi,rescrie (cu Cas2 sau cu laptopul) si in plus se poate folosi pentru decodarea unui anume pachet de programe romanesti? va rog sa-mi explicati si mie cum sta treaba cu aston cam-ul asta pentru ca-l tin degeaba. momentan folosesc matrix rev si vad o parte din programele codate in n*gra,si vi*ccess.
    multumesc anticipat celor care pierd din timpul lor pentru a-mi raspunde
    cel mai bine pune anunt la sectiunea shop ca sint doritori de asa ceva, nu prea ai ce face cu el.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate face ceva cu Jocker 11000
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 25th March 2006, 11:54
  2. Se poate face ceva cu o conserva de Digi ż
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 16th February 2006, 09:04
  3. CAM Aston ver. 1.5 - se mai poate face ceva cu el
    By snowy in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2005, 15:54
  4. Replies: 23
    Last Post: 12th July 2005, 23:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top