Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default newnigma 2.8.2 ecm info

    dacä nu mä insel la 2.7 se vedea sus in dreapata, in fereastra neagra la mijloc si jos in info bar
    la 2.8.2 väd ecm info numai fereastra neagrä si din cand in cand in info bar jos
    sus in dreapta nu se mai vede deloc
    este treabä de configurare sau nu mai existä in 2.8.2 ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu apare doar pe programele free sau daca nu ai cccam ori alt emu
    normal stanga sus

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce insalezi CCcam info .....apare si sus.


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine apare asa


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in newnigma blue pannel , newnigma2 services , osd settings , show eco info:P)

    testat pe infinity , si glassline2:P)
    asta asha ca sa stie lumea skinuri :P)

  6. #6
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms la toatä lumea dar venit cu pluta nu sant nici eu
    normal cä am instalat cccam info si show ecm info este pe ON
    cä dacä nu ar fi asa nu as veden nici restul informatilor
    corect ?

    probabil este de la skin
    o sä ma iincerc si altele

    @nfsu
    esti sigur ?
    eu nu as fi asa de sigur
    ceea ce iti apare tie in partea staga mie imi apärea di mie in partea dreaptä ( fereastra de info si bara de info )
    fereastra mare apare si la mine dar bara aia neagrä nu mai apare
    adevärul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Reseteaza dreamul si o sa apara si bara neagra fara sa faci nimic.
    La mine pe GP asa a facut, defapt stiam demult ca trebuie sa fac asa.

    Bafta.
    RESPECT YOURSELF

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by dacianfh View Post
    Reseteaza dreamul si o sa apara si bara neagra fara sa faci nimic.
    La mine pe GP asa a facut, defapt stiam demult ca trebuie sa fac asa.

    Bafta.
    Cred ca glumesti , nu ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Poate tu..., nu fac glume proaste.
    RESPECT YOURSELF

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    reset
    sau restart ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Restart din meniu dupa ce instalezi cccaminfo. Un simplu restart te ajuta.
    RESPECT YOURSELF

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dacianfh View Post
    Restart din meniu dupa ce instalezi cccaminfo. Un simplu restart te ajuta.
    päi instalat este cccam info dar acum nu mai sant sigur dacä am restartat sau nu dupä instalare
    vedem dupä restart ce si cum
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dacianfh

    ai avut dreptate
    dupä restart merge ceea ce vreau eu
    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Si mie imi place mult bara respectiva de info iar la un moment dat cand am schimbat imaginea am patit la fel si am crezut ca nu mai e disponibila la imaginea noua. Dar daca ne gandim mai bine, este ceva adaugat de cccaminfo si nu are legatura cu skinul sau imaginea. Nu apare insa imediat dupa instalare decat dupa restart, probabil atunci se incarca optiunea respectiva.

    Bafta.
    RESPECT YOURSELF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top