Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: cablu jtag 500s

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default cablu jtag 500s

    Am si eu nevoie de o schema cum fac cablu de jtag si cum sa-l conectez la baxa .Am gasit ceva dar nu corespund pinii de pe baxa eu am 14x14 pini si am gasit schema la 8 pini x8pini

  2. #2
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,751
    Posts Thanks / Likes



  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca ai dm 500s , sau ca presupus-ul conector de tine este cel in cauza ?
    Uite aici cum trebuie conectat pt. jtag si ce conector : http://media.photobucket.com/image/j...6/dm500pic.jpg
    Acel conector are maxim 16 pini ( 2 x 8 pini ) , nu stiu de unde ai gasit tu conector cu atatia pinii !
    Pt. info mai complect , da un search pe google : jtag dm500s ( pe imaginii sau site-uri )

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Question pini diferiti

    Ok dar eu nu am config asta pe placa am alta pentru ca este o clona 500s



    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Esti sigur ca ai dm 500s , sau ca presupus-ul conector de tine este cel in cauza ?
    Uite aici cum trebuie conectat pt. jtag si ce conector : http://media.photobucket.com/image/j...6/dm500pic.jpg
    Acel conector are maxim 16 pini ( 2 x 8 pini ) , nu stiu de unde ai gasit tu conector cu atatia pinii !
    Pt. info mai complect , da un search pe google : jtag dm500s ( pe imaginii sau site-uri )

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Question pinii de rs232=jtag

    Am vazut ca scrie J60 in soclu de rs 232 oare este posibil sa fac jtag prin acesta dar sint 6x6pini



    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Esti sigur ca ai dm 500s , sau ca presupus-ul conector de tine este cel in cauza ?
    Uite aici cum trebuie conectat pt. jtag si ce conector : http://media.photobucket.com/image/j...6/dm500pic.jpg
    Acel conector are maxim 16 pini ( 2 x 8 pini ) , nu stiu de unde ai gasit tu conector cu atatia pinii !
    Pt. info mai complect , da un search pe google : jtag dm500s ( pe imaginii sau site-uri )

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un Optibox si este identic cu poza pusa , conectorul pt. jtag
    Deci ce fel de clona ai tu , daca nu se respecta numerotarea conform pozei ?
    Poti pune o poza a pl. de baza ( mainboard ) pe forum , pt. a vedea si noi ce fel de conector ai tu mai "aparte" ( in 1-mul topic ai scris 14 x 14 pini , acum ai scris 6 x 6 pini )
    Cati conectori mai ai pe pl. de baza ( mainboard ) ?

    Tu nu ai observat din foto ca respectivul conector nu are nici macar gaurile date , conexiunile/lipiturile facandu-se direct ( sau daca vrei ii lipesti tu niste pini pt. a infinge un conector apoi )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top