Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum as putea anula definitiv EPG-ul din DM500?

    De mai mult timp observ ca la schimbare canalelor de pe un PROVIDER pe altul ca incepe sa mi se blocheze imaginea. Am incercat diverse imagini GEMNINI, PLI JADE, si am ramas la NEMESIS 4.4 Borsalino, dar la toate se manifesta la fel din cauza ca se umple memoria cu EPG. Am uitat sa mentionez ca am un MOTOR H-H. Poate fi si el una dintre cauze? Cum as putea scoate EPG-ul definitiv? Multumesc!
    Last edited by ionut_m_bv; 2nd January 2010 at 19:19.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    nu mai am dm 500 dar la gemini dupa cite i mi aduc aminte blue panel/gemini extras la setup epg sa nu fie setat sa salveze epg la alte imagini nu stiu unde gasesti setarile epg dar de acolo cred ca e!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat diverse imagini si setari si la fel se manifesta, se blcoheaza. Am spatiu in var 1.4 MB 51% free. Ce ar putea fi? Multumesc.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti cccam intri in cccam.config si dai disable la EMM ,de obicei asta face probleme.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu le am non-stop deschise. Sunt curios daca asta ar fi problema. O sa incerc. Multumesc de sugestie.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi pentru sugestie, se pare ca a avut un efect benefic, am schimbat providerii la greu si nu s-a mai blocat, dar daca dau pe un provider legat de C*[email protected] se blcoheaza iar. Dar in mare e in bine. Multumesc mult inca odata! Daca mai stii ceva smecherii asa micute ca setiing-ul acesta, ti-as fi foarte recunoscator!
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa limitezi la epg cate zile sa descarce.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia cu limitatul ajuta si ea, dar nu asa de mult. Oricum mersi.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar o chestie pe care am observat-o este faptul ca in momentul in care dau pe un provider cu sistemul de criptare Conax, se blocheaza si mai repede, se umple imediat memoria full cum dau pe astfel de programe si in maxim 30 de minute devine totul blocat. Si asta la toate imaginile pe care le-am incercat, am vazut ca face la fel, si cand ma uit pe 1W, evit sa dau pe Conax fiindca stiu ca face problema asta. Nu-mi explic nici aici de ce se blocheaza la conaxuri, am incercat si am lasat numai 2 linii cu 2 locale conax si tot la fel de repede se blocheaza. Inseamna ca ceva se intampla in momentul in care decodeaza, fiindca se umple memoria full, de aia cred ca se si blocheaza cand dau de pe un provider pe altul. Dar cu ce se umple memoria ma intreb ca nu-mi explic deloc. Am doar aceste setari in cccam.cfg

    SERVER LISTEN PORT : ****

    WEBINFO USERNAME : *****

    WEBINFO PASSWORD : *****

    WEBINFO LISTEN PORT : ****

    OSD USERNAME : ****

    OSD PASSWORD : *****

    ZAP OSD TIME : 0

    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key

    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key

    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio

    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3570000

    SHOW TIMING : yes

    DISABLE EMM : yes
    Last edited by ionut_m_bv; 9th January 2010 at 22:52.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top