Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default Sfat babesc pt. evacuare sertar cartela SIM

    Sint la munte, si de azi dimineata ma confrunt cu o situatie inedita:
    -desi am semnal maxim pe alte 2 mobile, pe un iPhone 3G, firmware 3.0 (7A341), nu mai am Carrier(=No Service);
    -am incercat Network Selection-Automatic/ anulare 3G(in zona e doar semnal Edge)/ hard-Restore;

    PS. Nu am notebook si clema de evacuare a holder-ului SIM

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bizar, ai dat disable la 3G , zici ?
    Cand ajungi acasa pune 3.1.2


    Pentru cardholder merge sigur un ac.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Bizar, ai dat disable la 3G , zici ?
    Cand ajungi acasa pune 3.1.2


    Pentru cardholder merge sigur un ac.
    Multam. Am reusit sa scot cardul SIM. Am pus SIM-ul iPhone-ului 3G-ului ficei mele(firmware 3.1.2) . Telefonul a gasit imediat Network-ul In schimb, SIM-ul meu pus in iPhone-ul ei nu gaseste operatorul. Operatoarea de la Serviciu clienti spune ca musai trebe sa inlocuiesc cartela SIM.

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ca e doar sim-ul

    Eu nu am semnal doar in parkingurile subterane.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Multam. Am reusit sa scot cardul SIM. Am pus SIM-ul iPhone-ului 3G-ului ficei mele(firmware 3.1.2) . Telefonul a gasit imediat Network-ul In schimb, SIM-ul meu pus in iPhone-ul ei nu gaseste operatorul. Operatoarea de la Serviciu clienti spune ca musai trebe sa inlocuiesc cartela SIM.
    salut First

    dacä ai varianta veche de sim card de aceea nu functioneazä;de cit timp ai sim-ul ?

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    salut First

    dacä ai varianta veche de sim card de aceea nu functioneazä;de cit timp ai sim-ul ?
    ... din octombrie 2008

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    ... din octombrie 2008
    normal ar trebui sä functioneze este versiunea cea nouä poate ti au dat din start vers veche eu in locul täu nu as accepta sä plätesc schimbarea de card numa GRATIS

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top