Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default Configurare Ccam

    La multi ani.

    am citit pe net ca fisierul cccam se configureaza astfel[eu asa inteleg]:

    -dau linia mea Cxxx.12000 numezzz parolayyy { 0:0:2 }
    -el imi da linia lui C pe care o copiez la mine in fisier ca si linia C
    -F-ul meu il fac astfel: F:numezzz parolayyy 2 0 0 { 0:0:2 }

    #distanta se lasa de un caracter.hopurile si le pune fiecare dupa cum considera necesar.
    DCC-ROUTER-DREAM se conecteaza intre ele.dreamul vede mac-adressul calculatorului.telnetul ii bun.

    orice linie fac vad deschis la client si nu vad nimic la server[nici macar rosu]

    n-am mai facut linii.rog ajutati-ma.undeva sigur nu fac bine.am incercat sa schimb ip routerului si al dreamului.nu se modifica nimic.

    va multumesc.
    Last edited by neli_ney; 1st January 2010 at 01:29.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post

    -dau linia mea Cxxx.12000 numezzz parolayyy { 0:0:2 }
    -el imi da linia lui C pe care o copiez la mine in fisier ca si linia C
    -F-ul meu il fac astfel: F:numezzz parolayyy 2 0 0 { 0:0:2 }
    dns-ul_tau = presupunem ca este adresa dyndns sau no-ip pe cate ti-ai ales-o

    12000 = este portul pentru cccam daca este default

    linia data de tine trebuie sa fie de forma :

    C: dns-ul_tau 12000 numezzz parolayyy no { 0:0:2 }

    pentru aceasta linie data ... in cccam.cfg tau trebuie trecuta urmatoarea linie :

    F: numezzz parolayyy 2 0 0 { 0:0:2 }

    unde prima cifra 2 inseamna ca cel caruia i-ai dat linia poate lua de la tine carduri pana in hop2 inclusiv ... iar ultima cifra 2 inseamna ca acele carduri luate de la tine le poate da inca un hop mai departa daca acele carduri sunt cu reshare .

    linia C: primita de la partenerul de schimb se trece in cccam.cfg asa cum o primesti , daca doresti sa restrictionezi o parte din carduri adica sa primesti doar din hop2 ( asta cu conditia ca partenerul sa iti dea voie sa primesti carduri din hop2 de la el ) dupa parola din linia C: scrii no { 0:0:2 } , adica linia primita sa fie de forma :

    C: dns-ul.partenerului 12000 numeqqq parolaxxx no { 0:0:2 }

    sa fii sigur ca linia data partenerului este folosita doar de el poti scrie linia F de forma :

    F: numezzz parolayyy 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } dns-ul.partenerului

    porturile cccam sunt trecute informativ fiecare este liber sa-si aleaga ce port doreste la cccam ... atentie la spatii .

    Bafta

  3. #3
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    La multi ani.

    am citit pe net ca fisierul cccam se configureaza astfel[eu asa inteleg]:

    -dau linia mea Cxxx.12000 numezzz parolayyy { 0:0:2 }
    -el imi da linia lui C pe care o copiez la mine in fisier ca si linia C
    -F-ul meu il fac astfel: F:numezzz parolayyy 2 0 0 { 0:0:2 }

    #distanta se lasa de un caracter.hopurile si le pune fiecare dupa cum considera necesar.
    DCC-ROUTER-DREAM se conecteaza intre ele.dreamul vede mac-adressul calculatorului.telnetul ii bun.

    orice linie fac vad deschis la client si nu vad nimic la server[nici macar rosu]

    n-am mai facut linii.rog ajutati-ma.undeva sigur nu fac bine.am incercat sa schimb ip routerului si al dreamului.nu se modifica nimic.

    va multumesc.
    Daca iei un cccam.cfg blank o sa vezi toate setarile acolo. Daca nu te descurci da-mi un PM si poate rezolvam ceva, ca nu prea am inteles ce nu e in regula.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    La multi ani.

    am citit pe net ca fisierul cccam se configureaza astfel[eu asa inteleg]:

    -dau linia mea Cxxx.12000 numezzz parolayyy { 0:0:2 }
    -el imi da linia lui C pe care o copiez la mine in fisier ca si linia C
    -F-ul meu il fac astfel: F:numezzz parolayyy 2 0 0 { 0:0:2 }

    #distanta se lasa de un caracter.hopurile si le pune fiecare dupa cum considera necesar.
    DCC-ROUTER-DREAM se conecteaza intre ele.dreamul vede mac-adressul calculatorului.telnetul ii bun.

    orice linie fac vad deschis la client si nu vad nimic la server[nici macar rosu]

    n-am mai facut linii.rog ajutati-ma.undeva sigur nu fac bine.am incercat sa schimb ip routerului si al dreamului.nu se modifica nimic.

    va multumesc.

    dä-mi adresä de e-mail pe PM
    iti trimit un howto

    data viitoare posteazä la sectiunea Dreambox
    acolo sant mai multi care te pot ajuta la configurarea cccam

    ce local ai ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post

    orice linie fac vad deschis la client si nu vad nimic la server[nici macar rosu]

    n-am mai facut linii.rog ajutati-ma.undeva sigur nu fac bine.am incercat sa schimb ip routerului si al dreamului.nu se modifica nimic.

    va multumesc.
    Nu se recomanda a schimba IP routerului.
    Inteleg ca vezi clientii. In schimb nu te poti conecta la ei/el. Concluzie ai facut corect port forwarding 12000 TCP catre dreambox IP? ( clienti OK )
    Posibil sa fie problema la server. In caz de interes iti dau o linie pentru test conections...

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca providerul de net are porturile deschise, este posibil ca acesta sa nu iti dea acces liber la porturi si atunci esti vazut doar client nu si server.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top