Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default Pozitioner strong srt p24, probleme

    De ieri nu mai reusesc sa misc antena cu pozitionerul din titlu, pentru ca imi da eroarea "E2". Am desfacut motorul si l-am curatat , crezand ca e blocat(am mai avut problema asta), dar se mentine eroarea chiar si cu motorul decuplat. Stie cineva vreo rezolvare?

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probleme cu limitatorii sau poate ca trebe altul.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am desfacut firele de la motor si e aceeasi eroare. Am cautat pe net o schema electronica dar nu am gasit.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica nucile ca sunt murdare si nu pot roti axu !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am desfacut firele care duc la motor(toate 4) si am incercat sa "misc" stanga -dreapta, dar dupa 3 "liniute" imi apare "E2". Montura e functionala 100%.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2 fire sunt pentru alimentare iar 2 sunt pentru numarare de impulsuri.(ai acolo un releu reed de obicei)
    Pentru E-W se inverseaza polaritatea de alimentare a motorasului din actuator.
    1. Verifica daca puntea redresoare din pozitioner e OK scoate 15Vcc
    2. Alimenteaza direct motorasul cu 15V si vezi daca se misca
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

  7. #7
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era de la motoras. Cand l-am desfacut nu l-am incercat, l-am curatat doar si l-am pus inapoi la actuator. Azi am desfacut din nou actuatorul si am incercat cu un alt pozitioner. Acum merge, dar e pe sfarsitul vietii. Stie cineva gasesc doar motorasul sau trebuie cumparat actuatorul cu tot?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca motorasul trebuie sa fie cu carbuni(perii)!
    Poate trebuie sa-i schimbi sau unul din ei nu face contact, nu stiu daca merge de stergator de parbriz...etc
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top