Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default Pt cei cu Newnigma 2.8.2 am observat ca multe canale HD nu mai merg !

    Eu folosesc Newnigma de cind am DM 800 de peste un an si am observat ca la versiunile Newnigma mai noi , nu mai merg o serie de canale HD , ca de exemplu HD Suisse si Eurosport HD . Are cineva vreo explicatie ?

    stavros

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stavros View Post
    Eu folosesc Newnigma de cind am DM 800 de peste un an si am observat ca la versiunile Newnigma mai noi , nu mai merg o serie de canale HD , ca de exemplu HD Suisse si Eurosport HD . Are cineva vreo explicatie ?

    stavros
    am fost in aceeasi situatie acum e OK -am postat mai jos
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=105298&page=2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult , tocmai la acelasi lucru ma uitam cind ai postat . Cred ca-n seara asta inlocuiesc condensatorul . Oare va merge si la Rev J ? Ca vad ca este pus pe tuner cu Rev K .


    stavros

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am rev j si merge cum nu a mers nici de nou .Pt cei care nu stiu pt scoaterea tunerului se scoate intai panoul din spate cu totul. C 1 se scoate usor prin inclinari repetate . recomand lipirea cond-ului nou pe placa tunerului cu plastic topit si cat mai spre componente

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foarte buna descriere . Tocmai stateam cu tunerul in mina si ma gindeam cum saracia sa ajung la condensatorul original , sa-l demontez .

    stavros

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stavros View Post
    Foarte buna descriere . Tocmai stateam cu tunerul in mina si ma gindeam cum saracia sa ajung la condensatorul original , sa-l demontez .

    stavros
    Ceva rezultate? As face si eu operatiunea, dar tuneru meu e rev k si tune fail, da doar cand trec de pe un satelit pe altul. Daca ai facut spune cum se comporta. Mersi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam 2 ore a mers perfect .acum iar tune failed cand trec de la un satelit la altul -suspectez ca se incalzeste ceva (folosesc un ventilator de 8cm plasat deasupra tunerului cu capacul scos) .mai testez

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu View Post
    cam 2 ore a mers perfect .acum iar tune failed cand trec de la un satelit la altul -suspectez ca se incalzeste ceva (folosesc un ventilator de 8cm plasat deasupra tunerului cu capacul scos) .mai testez
    Pai ce naiba de imagine ai in flash omule, cu ce ssl? Cum cu ventilator si si capacul scos?


    .
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stavros View Post
    Eu folosesc Newnigma de cind am DM 800 de peste un an si am observat ca la versiunile Newnigma mai noi , nu mai merg o serie de canale HD , ca de exemplu HD Suisse si Eurosport HD . Are cineva vreo explicatie ?

    stavros

    Eu am oozoon in flash actual si newnigma 2.8.2 pe stick, canalele ce le dai tu exemplu merg de zbarnaie fara nici o problema. daca newnigma nu e in flash actualizeaza oozoonul din flash, iar daca ai altceva in flash schimba-l!


    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am in flash newenigma 2 release 2009-12-05
    am scos capacul si am motat deasupra (orizontal) la 5 cm un ventilator cu reglare de turatie care merge permanent
    am fost plecat cateva ore si acum merge iar perfect la schimbarea satelitilor
    l-am lasat sa mearga acum pe un canal SD .prima data pe HD.
    diecq tone amplitude am setat-o la diverse valori.cel mai bine mergea la 11

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    nu stiu ce sa mai cred. azi a mers perfect SD HD ..orice manevra .
    bata si
    LA MULTI ANI tuturor RDI-stilor

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zi asa, indiferent ce condensatori lipesti pe tuner, indiferent ce setari faci, indiferent ce ventilator i pui, daca nu e reglata antena bine poti sa uiti. O antena reglata bine, satelites.xml actual si setinguri curate fac minuni.

    Un an nou fericit tuturor!


    .
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    testat de mine pe rev j
    cip-ul din tuner - conexant cx24116-122 in functiune pe sky sports1 HD fara ventilator se incalzeste la 55-60 grade
    cu ventilator il tin acum la 28 si totul OK.Temp masurata cu Raynger ST de la Raytek
    se pare ca de aici toate problemele ..

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci pina la urma functioneaza cu tunerul modificat , cu condensatorul ala mare ?!

    stavros

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand esti pe un program HD temp.cipului conexant creste rapid .
    La mine dupa 1-2 ore pe HD (DVB-S2) aveam probleme la schimbarea LNC-ului,se bloca pe cel curent.
    De chestia asta am scapat acum .
    Eu zic sa nu schimbi deocamdata cond-ul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top