Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: INTREBARE..

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default INTREBARE..

    Ce imi trebuie ca sa transmit firul de la un LNB la un receptor si o placa SS2 avand in vedere ca satelitu nu mai are o alta iesire pt alt receptor .


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un LNB cu doua iesiri



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    satelitu sau lnb-ul nu mai are 2 iesiri ?
    Bravo J.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici unu nu are 2 iesiri


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa acu alta intrebare .. am instalat driverele si alea alea si imi zice WinLIRC instalation error... ce tre sa fac? MERSI


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  6. #6
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    WinLIRC-ul este pt telecomanda. Asa ca daca nu ai telecomanda la ss2 ignora mesajul.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MERSI


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top