Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default IMI PRIND URECHILE.VA ROG AJUTATI-MA!!!

    Am cumparat un MEDION MD 7457 si nu stiu cum sa pun subtitrarile pt divx .Ce terminatie are fisierul cum trebuie activat ca nu ma descurc.Multumesc mult
    Cu stima bh

  2. #2
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuiesc lasate SUB sau SRT, dar FARA DIACRITICE !

    Shi mai trebuie vazut daca player-ul tau suporta SUB!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca *.srt adica dupa timp nu frame-uri. Denumirea filmului sa fie acelasi cu cel al subtitrarii.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ca am nevoie de un pach pt sub in format wob dar nu stiu de unde sa il iau pt ca stau prost la limba germana .Va rog ajutati-ma daca se poate.
    Cu stima bh

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu ti-ai luat Centrum Geminii 332 (sau 340 acum in oferta) la 79 Euro stie vreo 10 formate de subtitrari fara nici un update de software.
    Am tot scris despre asta aici.Salut.Daca gasesc ceva ptr al tau voi posta.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc baieti dar am incercat si cu redenumirea identica a filmelor si subtitrarii si tot nu vrea .Problema cea mare este ca daca nu am cd in slot imi este activat meniul de subtitrare cum bag cd nu ma mai lasa sa umblu la el.
    cu stima bh

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci si daca ma considerati prost dar daca am inteles bine un fisier in care este filmul in avi si un altul in care apare fisierul de subtitrare indiferent de format?Intereb pt ca marea majoritate au avi si sub este in acelasi fisier.
    cu stima bh

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DAR softul din DVD tau stie sa afiseze subtitrarile de la divx?

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu toate playerele DVD au optiunea AviDivX iar din acestea doar foarte putine stiu sa ia titrarile (indiferent de formatul in care sunt facute) fara un update de software.Al tau s-ar putea sa pleyeze formatul AvidivX dar sa nu aiba optiunea de a putea afisa titrarea desi (normal) la DVD-uri o afiseaza.Poate si de aceia iti bocheaza in tastatura telecomenzii afisarea titrarii.S-ar putea sa fi achizitionat o scula care nu stie subtitrari si sa nici nu existe acel patch ptr titrare.va trebui sa documentezi mai bine acest Medion sa stii ce poate face si ce nu.Am impresia ca problema nu este in ce pui sau cum pui pe Cd.Salut.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aveti derptate nu stie nici un format de subtitrare si datorita carentelor mele de limba germana nu prea gasesc solutie.Am incercat sa fac update la soft de pe acest site http://www.nowodka.de/ dar nu reusesc nicicum.Daca ma puteti ajuta va rog sa o faceti in continuare.
    Cu stima BH

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salve Bihorene!
    In ce sens nu te descurci?
    Pe situl indicat de tine ai doua firmware pentru DVD-ul tau.
    -firmaware original :
    -si un firmware facut de spanioli
    care este diferenta intre ele nu stiu ca nu le-am downloadat.

    Mai ai un fisier cu instructiunile de updatare
    Incerc sa-ti descriu in mare (deci nu cuvint cu cuvint) ce ai de facut:

    1.Copierea fisierului pe un CD-R/CD-RW.

    -Se copiaza fisierul (mtt1389.bin) cu Nero sau alt program ca CD-Rom (ISO) pe un Rohling CD-R sau CD-RW,
    -ca si titlu i se da Cd-ului neaparat numele "CORETEK",
    Foarte important sint aceste 3 lucruri:
    -viteza de scriere nu trebuie sa fie mai mare de 4x
    - fisierul ISO sa nu fie Multisesion
    -casuta "CD fixiren" din meniu sa fie activata (Fara posibilitatea de a mai scrie ceva ulterior pe CD)

    2.Acum urmeaza updatarea propriu zisa.
    2.1 se baga Cd-ul realizat in DVD si se asteapta pina este citit,
    2.2 Pe tv apre anuntul "Upgrade File DETECTED;upgrade?start mit Play"
    2.3 Se apasa tasta Play (telecomanda),
    2.4 pe ecran apare anuntul "file Copyng" si ceva maui tirziu "Upgrating" apoi dupa citeva secunde sedeschide sertarul CD-ului,

    Atentie Mare In acest timp nu se deconecteaza sau se comanda aparatul

    2.5 updatarea porneste acum,
    2.6 dupa cca 3min DVD-ul se restarteaza si apare din nou meniul update
    2.7 se apasa tasta STOP (telecomanda)

    Asta ar fi tot.

    Apropo
    Daca vrei sa -l updatezi cu varianta Spaniola de firmware ,atunci trebuie dupa ce o Downloadezi sa-i schimbi numele ca si firmware original (este MTT1389_1.bin si trebuie schimbata in MTT1389.bin"

    Mai scrie aici ca inainte de a face upgrade ar trebui consultata o lista cu aparatele care accepta firmare noi, in Forumul DVD-Board.de (dar nu am gasit niciunde aceasta lista).

    In speranta ca te-am lamurit un pic iti doresc multa bafta:
    cico

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult dar ca ma crezi sau nu am incercat tot ce spui tu si NU reusesc .Tot timpul imi spune UNKNOWN FILE FORMAT cu toate ca am respectat tot ce ai scris tu in acel post.Ce sa mai fac?

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cind apare acel anunt?
    Ai incercat cu amindoua Firmware?
    Daca ai facut exact cum scrie mai sus si nu merge imi pare rau dar nu am idee ce ar putea fi.
    Cu stima:
    cico

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mesajul imi apare atunci cand introduc cd in dvd.Ce naiba poate fi sunt ff curios ce are si sunt ff curios daca am subtitrare pe div x dupa upgrade

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De unde sa iau o subtitrare buna pentru LOTR3 pentru DVD ?...
    tot ce-am gasit pe net e crap ! ..fisierele cred ca au fost luate in format 23.97 ..si apoi rupte in 2 sau 3 ! ..Imi da si mie cineva un link bun?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Orasul ...si ce sateliti prind
    By mak222mak in forum RDI - Satelit
    Replies: 27
    Last Post: 20th September 2006, 00:51
  2. Mi-am prins urechile !!
    By :) in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 4th September 2006, 21:50
  3. DE CE AM NEVOIE CA SA PRIND SEMNALUL DIN...
    By daniclauvio in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 19th April 2006, 14:28
  4. cum sa prind intelsat 10-02? am digi tv
    By sudussrl in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 15th January 2006, 22:39
  5. Ce sateliti se prind in romania?
    By SCR in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 5th August 2005, 23:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top