Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default hdtv cu strong 6355 !!!!

    am reusit sa vad hdforum (hdtv) pe hotbird cu srt 6355+ultimul patch de la upload. trebuie putin umblat la tuner in sensul ca trebuie o rezistenta de 100 de watti si-un bec cu lupa puse in paralel cu primul condensator. dar merge de rupe ! se pare ca panarama asta de receptor pe care era sa o arunc la gunoi...nu e chiar asa de panarama.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default ???

    MARE MINUNEEEEE yeyeyeyeye




    am innebunit?

    dm500

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mestere ...

    Mestere ! mai da-ne cateva detalii ...

    - rezistente de 100 ce ? si care-i primul condensator ? o poza ceva ?
    - de unde ti-a venit chestia cu rezistenta ?
    - pe ce televizor te uiti ? in ce format este imaginea ? definitie ?

    Lumineaza-ne ! Noroc !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i-am pus rezistenta ca am zis c-o sa reziste dar...dupa ce a mers 1 minut a explodat
    si asta tocmai cand pusesem patchul de nds si vedea si sky uk

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xx


    Se pare ca n-am innebunit

    si cind vroiam si eu sa ma internez

    sint sanatos




    dm500

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea ta

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong cu AMD64

    Quote Originally Posted by cropmax
    parerea ta
    Vazind faptul ca domnul cropmax ma face nebun, m-am apucat si eu de Stronji,
    Am luat una bucata Stronji (luat=furat de la fratimio) , si m-am ganit frate sa-i pun un AMD pe 63,8 de biti d`la Celeron

    Si sa vedeti faza

    A MERS TOT frate, ma miram ca un nebun ca mere powervu si inca ceva, powervu merea cu chei de viacces de la polsat

    oare-s nebun? , sau normal



    ma duc sa ma internez

    continuarea dupa ce ies din Spital


    dm500

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Strong cu AMD64

    niste ram nu i-ai mai pus?
    auzisem pe undeva ca poti sa-i pui si hard disk si carburator da numai cu o camera. serios!

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default x

    Rami o sa-i pun cam 4 Giga, da asta numa dupa ce ies de la spital

    cropmax, ce spital imi recomanzi?

    dm500

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poi asta e o intrebare simpla: BALACEANCA !
    iti pastrez patul de langa mine

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: hdtv cu strong 6355 !!!!

    Quote Originally Posted by cropmax
    am reusit sa vad hdforum (hdtv) pe hotbird cu srt 6355+ultimul patch de la upload. trebuie putin umblat la tuner in sensul ca trebuie o rezistenta de 100 de watti si-un bec cu lupa puse in paralel cu primul condensator. dar merge de rupe ! se pare ca panarama asta de receptor pe care era sa o arunc la gunoi...nu e chiar asa de panarama.


    bec cu lupa in paralel
    350 kg de scule!

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    He He He ce ne-am mai distrat in lipsa de altceva mai bun. Asta e buna de Senzational la DDD.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vorbeste ciuda din voi ca n-aveti scule d-astea pricopsite

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xx

    GATA, am iesit din spital, si acuma sint proaspat, sanatos....

    @cropmax, becu ala cu lupa de citi wati era?

    vreau sa incerc versiunea ta, ca cu AMD n-a mers

    dm500

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poi nu prea conteaza wattii. lupa e importanta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6355 + AES
    By bmilan in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 12th December 2006, 05:45
  2. strong 6355-strong 4500
    By clasix in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2005, 12:19
  3. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31
  4. Strong SRT 6355
    By efelixro in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 10th January 2005, 18:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top