Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: meoboot

  1. #1
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default meoboot

    sal
    cum fac un change rapid de la BA la Meo ?
    in flash am Ozoon si pe stick vreo 3-4 images
    preaia toate setingurile dac instalez meoboot in ozoon-ul din flash ?

    ms fain
    adevrul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut prietene si CRACIUN FERICIT !

    eu am incercat si nu a vrut sa imi preia nimic de pe stick ! asa ca am pus totul , dar meo se misca super si preia fain totul ! nu mai zic de HDD care il vede imediat si nu trebuie sa mai faci nici un artificiu !

    bafta !


  3. #3
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    salut prietene si CRACIUN FERICIT !

    eu am incercat si nu a vrut sa imi preia nimic de pe stick ! asa ca am pus totul , dar meo se misca super si preia fain totul ! nu mai zic de HDD care il vede imediat si nu trebuie sa mai faci nici un artificiu !

    bafta !
    merci la fel, prietene

    deci zici c nu a vrut s preia nimic ?
    hmmm nasol, miroase a munc
    cu hdd nu am probleme c am un e-sata extern

    oare ce se intampl dup un reboot dac-l pun in flash paralel cu BA ?
    adevrul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut si sarbatori fericite tuturor.
    Am incercat si eu, desi am oozoon in flash, care imi place ca e usor upgradabila. Problema e ca imi cere sa format hdd, si nu vreau, ca am gemini 4.6 pe el (asta nu ar fi problema ca i-as face un backup) dar am multe filme in hd la care nu as vrea sa renunt. Exista vreo modalitate de a bypass-ui formatarea?
    Merci

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai tocmai asta mi-a placut la meo , ca nu cere nici un format nimic si vede totul ok ! apoi pe stick poti pune ce vrei si preia totul corect , mai putin emu !


  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum e cu stick, dar eu am un hdd e-sata extern pe care am gemini, newnigma, si cel mai important: filme. Iar meoboot imi cere formatare. Tu te referi la instalarea meoboot in orice flash (merge asa ceva?) sau la img nabilo cu meoboot inclus? Eu am oozoon in flash, am vreo sansa fara sa fiu nevoit sa formatez?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jerkoffsky View Post
    Salut si sarbatori fericite tuturor.
    Am incercat si eu, desi am oozoon in flash, care imi place ca e usor upgradabila. Problema e ca imi cere sa format hdd, si nu vreau, ca am gemini 4.6 pe el (asta nu ar fi problema ca i-as face un backup) dar am multe filme in hd la care nu as vrea sa renunt. Exista vreo modalitate de a bypass-ui formatarea?
    Merci
    Pai ce legatura are cu HDD cu imaginea din flash si Barry Allen sau MeoBoot.......nu ai de ce sa pierzi filmele de pe HDD, imaginile le pui pe stick alaturi de Swap File, picons, subtitrari si ce-i mai avea tu nevoie pe acolo, hardul nu mai trebuie formatat, trebuie doar montat corect pe imaginile respectuve.
    Poti schimba de cate ori doresti imaginile in dream fara ca inregistrarile de pe HDD sa fie afectate.




  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jerkoffsky View Post
    Nu stiu cum e cu stick, dar eu am un hdd e-sata extern pe care am gemini, newnigma, si cel mai important: filme. Iar meoboot imi cere formatare. Tu te referi la instalarea meoboot in orice flash (merge asa ceva?) sau la img nabilo cu meoboot inclus? Eu am oozoon in flash, am vreo sansa fara sa fiu nevoit sa formatez?
    da , eu ziceam sa pui meoboot in flash apoi iti vede totul ok si nu trebuie format ! am patit-o si eu la 250 SATA intern si a trebuit sa formatez ! cred ca aveam nabilo in flash !

    nu te lasa pe ganduri si pune meoboot in flash !




  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci mult, dar nu cred ca am inteles. Fii te rog explicit: cand spui sa pun meoboot in flash te referi la img nabilo cu meo 0.6? Sau exista vreo posibilitate sa pun meo 0.6 (adica numai multiboot-ul) in flash, care in cazul meu e oozoon?

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jerkoffsky View Post
    Merci mult, dar nu cred ca am inteles. Fii te rog explicit: cand spui sa pun meoboot in flash te referi la img nabilo cu meo 0.6? Sau exista vreo posibilitate sa pun meo 0.6 (adica numai multiboot-ul) in flash, care in cazul meu e oozoon?
    Scoti HDD, pui imaginea de aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=105362 in flash, infigi in dream un stick, cunfigurezi MeoBoot pe usb, pui apoi pe stick imaginile pe care le doresti ( prima img.trebuieste setata complet, urmatoarele periau setarile din prima, mai putin setarile de emu pe care le faci pe fiecare separat ) apoi pui HDD si-m montezi pe img. Si gata.




  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci, Didi. Asa am facut.
    PS Totusi, nu vad imbunatatirea fatza de BA.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jerkoffsky View Post
    Merci, Didi. Asa am facut.
    PS Totusi, nu vad imbunatatirea fatza de BA.
    Nici n-a zis nimeni ca este neaparat o imbunatatire, ci mai degraba o alternativa, ceva mai usor de utilizat.




  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pus meoboot pe gemeni45, dar nu stiu unde trebuies sa copiez noile imagini ca sa le instalez.

    am setat pe usb meo, dar mai departe ma blochez..

    deci unde trebuie copiat imaginile .nfi ?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    /media/meoboot/MbootUpload




  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    /media/meoboot/MbootUpload
    merci.

    Am descarcat de aici http://meoboot.deadconnect.net/down_plug.html
    enigma2-plugin-MeoBoot_0.94.tar.gz

    copiati in /tmp si install.

    formatati stick ext3, bagati in dream si install

    apoi copiati imaginile .nfi in /media/meoboot/MbootUpload

    rulati din plugins si install image.

    se pastreaza setarile la sateliti si canalele.
    ! NU se pasteaza picons, CCcam.cfg, newcs.xml, etc..

    In flash am gemeni 4.5 si am instalat pe stick 4.6 si Newnimga 2.82

    Bafta.

    Fata de BA, marele avantaj e ca pastreaza canalele si setarile la sateliti.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top