Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: Barry Allen

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default Barry Allen

    Salutare

    Am un DM 800 (clone) ss69 pe el instalat Gemini4.2 si as vrea sa-mi intalez Barry Allen,la instalare imi apare in DCC urmatoarea greseala:
    [email protected]:~# ipkg-cl install enigma2-plugin-extensions-barryallen; echo ">>> DO NE <<<";
    Installing enigma2-plugin-extensions-barryallen (5.0.23) to root...
    Nothing to be done
    An error ocurred, return value: -1.
    Collected errors:
    ERROR: Package enigma2-plugin-extensions-barryallen (parent enigma2-plugin-extensions-barryallen) is not available from any configured src.
    Failed to download enigma2-plugin-extensions-barryallen. Perhaps you need to run 'ipkg update'?
    >>> DONE <<<
    [email protected]:~# [email protected]:~#

    Cum as putea proceda sa il repar,am 160GB;si un USB stick de 2GB.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    . Perhaps you need to run 'ipkg update'?
    Pai iti scrie acolo.

    da comanda : ipkg update

    apoi revii din nou cu instalarea cum ai facut acum.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da dar cum fac Ipkg update?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Salutare

    Am un DM 800 (clone) ss69 pe el instalat Gemini4.2 si as vrea sa-mi intalez Barry Allen,la instalare imi apare in DCC urmatoarea greseala:
    [email protected]:~# ipkg-cl install enigma2-plugin-extensions-barryallen; echo ">>> DO NE <<<";
    Installing enigma2-plugin-extensions-barryallen (5.0.23) to root...
    Nothing to be done
    An error ocurred, return value: -1.
    Collected errors:
    ERROR: Package enigma2-plugin-extensions-barryallen (parent enigma2-plugin-extensions-barryallen) is not available from any configured src.
    Failed to download enigma2-plugin-extensions-barryallen. Perhaps you need to run 'ipkg update'?
    >>> DONE <<<
    [email protected]:~# [email protected]:~#

    Cum as putea proceda sa il repar,am 160GB;si un USB stick de 2GB.
    pune asta si lasa-l pe BA ca e de trecut !
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=105362

    craciun fericit !


  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza intai o versiune mai vechie....4.6.0...4.8.2...si apoi treci la o versiune noua.( sau faci cum zice @ambasadorul.....treci la MeoBoot care este mult mai simplu si se misca cel putin la fel de bine )




  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei sa instalezi BA pe clona vezi ca sunt versiuni speciale pt clone altfel te invata spaniola fara sa vrei; in afara de asta, nu poti instala ultimele versiuni de BA pe ssl vechi, dar cu update de ssl si BA ti-ai bagat mortu-n casa, adica in clona.




    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default incercare

    Dar Meoboot il am pus in /tmp si cand vreau sa-l instalez nu merge cred ca ma apuc de lucruri mari sa schimb Flash image ca vad ca Gemini4.2 e stabil dar cand vreau ceva sa instalez pe linga face figuri

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceasta imagine se instaleaza in flash ! apoi pui ce vrei matale pe USB ! cate imagini vrei !


  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum pot sa ii schimb Flash image,Dream up merge?

  10. #10
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    cum pot sa ii schimb Flash image,Dream up merge?
    clasic: apesi butonul la bootare si bagi ip-ul in browser
    adevrul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default r

    am facut cum scrie peste tot dar interesant la mine pe display de la DM nu-mi apare IP (*** STOP***) si doar atat si cred de aceea nu ma pot conecta pe el cu web browserul pe el sau poate nu am ceva instalat pe el?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmmm , nu prea cred , dar fie cum zici tu !

    atunci nu ai alta solutie decat dreamup 1.3.3.4 sau mai sus ! dar dureaza destul de mult !

    oricum pana se termina Craciunul vei reusi !

    bafta !


  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    hmmm , nu prea cred , dar fie cum zici tu !

    atunci nu ai alta solutie decat dreamup 1.3.3.4 sau mai sus ! dar dureaza destul de mult !

    oricum pana se termina Craciunul vei reusi !

    bafta !
    Conectezi dreamul prin cablu serial + cablu retea si atunci pui imaginea cu DreamUp pe dm 800 in mai putin de 2 minute.




  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    am facut cum scrie peste tot dar interesant la mine pe display de la DM nu-mi apare IP (*** STOP***) si doar atat si cred de aceea nu ma pot conecta pe el cu web browserul pe el sau poate nu am ceva instalat pe el?
    Cind apare "stop" tii in continuare apasat butonul de power pina apare ip-ul; in caz ca tot nu apare verifica daca ai setat in router sa dea ip-uri (dhcp enabled)


    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Conectezi dreamul prin cablu serial + cablu retea si atunci pui imaginea cu DreamUp pe dm 800 in mai putin de 2 minute.
    Raspuns corect si sigur.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top