Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default Viaccess Hack 2.6

    Viaccess Hack 2.6 ( SCT on DreamBox)

    Open SBCL, enter the tuner screen, press Stop and edit the "Client IP" with the IP of your dreambox. Then press start and configure your emu:
    If you use CCcam put this line in N-CCcam.cfg:
    N: ip.vostro.pc 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    es.
    N: 192.168.xxx.xxx 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    If you use Mgcamd put this line in newcamd.list:

    CWS = your.pc.ip 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    es.
    CWS = 192.168.178.xx 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    Ps. Remember to write the check "Active" to vplug

    download :

    easysurf.ro_Viaccess_Hack_2.6.rar - 1.8 Mb

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am testat ... prietenul nostru johny se pare ca ne-a facut un cadou la toti de sarbatori.
    Merge.configurat corect cu pc-ul pornit non-stop , face ceea ce zice.
    si chiar apare localul ala mult vanat , poate fi dat la share.
    nedumerirea me este , in afara de SCT care pare a fi singurul canal care il deschide si peste care trec cu 1000 la ora , altceva ce mai deschide?:P))
    ca S1-S8 sub nici o forma:P) cat despre 9 Est nu poate fi vorba caci nu mai exista
    multumim @ecokey pentru post.
    io nu m-am sinchisit ca nu a prezentat destula importanta
    cu http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=62709 ar fi trebuit sa fie mult mai simplu ... fara pc non-stop:P)
    @ecokey trebuie sa stie ca doar a facut un soft pt asta

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decodarea o face progdvb cu key, de aceea este nevoie de calculator,iar prin intermediul SBCL v1.1b_sct se poate trimite la dm ,echosmart,etc.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mestere...sa nu polemizam:P) da unde vezi tu progdvb acilea nu stiu
    nu ma duce cu preshu' ca am avut progdvb , si altdvb de o nins cu ele , de la aia am inceput
    oricum ramane valabil ce am scris mai sus.
    adica e mult mai valabil ce a facut @ecokey... cu free serverele decat un amarat de canal cu asta, si mai pui ca tre sa fie si in aceeasi oala si sa fie pc pornit si de alea

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Decodare o face vplug si merge de mai bine de o saptamana.

    Playerele dvb redau doar imagine nu decodeaza nimic, decodare se face de catre pluginurile folosite in acest caz vplug.

    Luati de aici solutia cea mai simpla:

    http://rapidshare.de/files/48897692/SSSP_CCcam.rar.html

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din graba am scris progdvb in loc de vplug.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,

    Mai functioneaza, caci vreau sa testez si eu...
    Stie cineva si ce deschide?

    Merci.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-i ca merge !

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In afara de S1... S7 mai deschide si altceva?
    Last edited by bsandru; 4th January 2010 at 00:15.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deocamdata nu.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU va bucurati prea tare pt. ca se vor lua masuri nu prea bune ,adica viacces 4.0 la momentul respectiv o sa va dati seama ce inseamna.
    this is new

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    ardeal
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu mere !

    Quote Originally Posted by ecokey View Post
    Viaccess Hack 2.6 ( SCT on DreamBox)

    Open SBCL, enter the tuner screen, press Stop and edit the "Client IP" with the IP of your dreambox. Then press start and configure your emu:
    If you use CCcam put this line in N-CCcam.cfg:
    N: ip.vostro.pc 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    es.
    N: 192.168.xxx.xxx 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    If you use Mgcamd put this line in newcamd.list:

    CWS = your.pc.ip 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    es.
    CWS = 192.168.178.xx 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    Ps. Remember to write the check "Active" to vplug

    download :

    easysurf.ro_Viaccess_Hack_2.6.rar - 1.8 Mb

    Imi apare ca server activ in CCcam info insa nu mere!.
    Am pus linia N in CCcam.cfg , se pare ca totul e ok, insa da unsuported cas !

    Oare ce nu fac bine ?
    IPBOX 900HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, VU+duo2, VU+zero

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate nu ai activat vplug.

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi nu iteleg ce atata zarva la canalu asta ? ...te costa mai mult curentu sa te uiti la el free decat cardu in sine ...luati-va un card cu 5 canale porno cu 50 de euro pe an iesiti mai ieftin si mai dati si la bataie la altii .

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    totusi nu iteleg ce atata zarva la canalu asta ? ...te costa mai mult curentu sa te uiti la el free decat cardu in sine ...luati-va un card cu 5 canale porno cu 50 de euro pe an iesiti mai ieftin si mai dati si la bataie la altii .
    Placerea e de partea celor care fac totul cu mana lor ...care se numeste si "lucru manual"
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top