Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce se poate vedea cu SS2 HD?

    Ce programe HD mai bune se mai pot vedea cu placa asta? Este buna de ceva?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teoria ca teoria , practica ne OMOARA , deci conteaza foarte mult de experienta propietarului vis-a-vis de acest subiect
    Fiindca sant multiple variante de codecuri/software/setari pt. aceasta placa

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eh na! M-as descurca eu cumva. Vroiam doar sa stiu ce pot decoda...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca o legi la un server de share: cccam ,gbox poti decoda multe programe.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Eh na! M-as descurca eu cumva. Vroiam doar sa stiu ce pot decoda...
    Folosesti de atatia ani placi dvb si ai ramas tot la faza de incepator cu intrebarile...

    Ce naiba voi chiar nu intelegeti ca placa dvb nu decodeaza nimic, receptioneaza frecventele diverselor canale sd sau hd, care la randul lor cu ajutorul playerelor dvb care la randul lor folosesc diverse plugin/emulatoare pentru decodare.

    Singurele diferente la placile dvb-s/s2 constau in sensibilitatea tunnerului, marime ( unele sunt foarte mici dar au o racire foarte buna -tevii s660), prezenta/absenta CI ( tt3650, ss2hd ...), prezenta driverelor pentru diverse sisteme linux/win ... si suportul diseqc.
    In ceea ce priveste decodare toate fiind o apa si-un pamant.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    daca o legi la un server de share: cccam ,gbox poti decoda multe programe.
    Poate imi explici si mie concret cum poti " lega " o placa dvb la un server.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default





  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Folosesti de atatia ani placi dvb si ai ramas tot la faza de incepator cu intrebarile...

    Ce naiba voi chiar nu intelegeti ca placa dvb nu decodeaza nimic, receptioneaza frecventele diverselor canale sd sau hd, care la randul lor cu ajutorul playerelor dvb care la randul lor folosesc diverse plugin/emulatoare pentru decodare.

    Singurele diferente la placile dvb-s/s2 constau in sensibilitatea tunnerului, marime ( unele sunt foarte mici dar au o racire foarte buna -tevii s660), prezenta/absenta CI ( tt3650, ss2hd ...), prezenta driverelor pentru diverse sisteme linux/win ... si suportul diseqc.
    In ceea ce priveste decodare toate fiind o apa si-un pamant.
    daca nu explicai tu nu intelegea nimeni...multumesc pentru "ajutor"
    iar placa se "leaga" la server cu un "colier romanesc"

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sustin initiativa lui SLAman


  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pentru suport. Mai ales lui ovidiumarius ca mi-a dat un bobarnac. Ei ce sa ii faci daca nu mai este timp prea mult ca alta data... Cred ca si faptul ca m-am grabit si am pus intrebarea aiurea a contat. Stiam ca placile nu decodeaza insa nu stiam ca pot fi asa de prost incat sa formulez nashpa. Da las ca trece... Oricum nu am cum sa imi iau nici macar placa din asta. Vroiam sa visez putin ca e voie de sarbatori. Sa fiti fericiti!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    the Great Pretender Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Garden Lodge
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ovidiu intelege care este sensul intrebarii , dar asa e el mai cusurgiu . Ca doar nu e nimeni chiar asa de dobitoc sa creada ca placa in sine poate sa faca ceva fara suportul hardware si software adecvat.
    Da SKY , ne este permis sa visam , macar de sarbatori

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea este in felul urmator :

    - Avand aceasta pl. ( ss2 HD ) si playerul dvbviewer impreuna cu plug-inul "hadu" ( am dat un exemplu ) te poti conecta ( schimb de linie/ii ) la un server de cccam ( la cineva care detine si ai facut schimb de linii/e )

    Personal folosesc HVR-ul 4000 + dvbviewer + hadu "legat" la un server de cccam ( dm-ul ) printr-o linie , pt. a putea urmari diverse prg. de pe satelit

    Comanda monturi h-h fiind data de dm si avand un lnb quad ALPS cu 4 iesirii ( 4 receivere )
    DM-ul comandand montura h-h si restul de 3 receivere doar simplu lnb

    Sper sa ma fii facut inteles pt. toti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top