Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Opticum 4000 c!

    Va salut, am o mica problema si nu dau de capat la acest receptor.
    Cum sa fac sa scaneze programele doar o singura data?
    Adica daca dau de exemplu sa scaneze satelitul Thor imi baga si de 4 ori acelas canal.
    Ce sa fac?
    Va rog cine ma poate sa ma ajute.
    Multumesc si va doresc Sarbatori Fericite!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default c

    Scaneaza manual sau foloseste NIP-ul

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dat revenire la setarile de fabricant, dar degeaba.
    Nu inteleg cum sa scanez manual?
    Acest NIP ce este? cum se foloseste?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita-te la lista transponderilor de pe Thor, poate sunt trecuti acolo de mai multe ori, eventual cu mici diferente de 1 MHz. Sterge toate dublurile si lasa numai cele 13 transpondere.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si am introdus manual doar transopderele de la DIGI si tot nu vrea.
    Este de-an .... tot receptorul asta, il arunc la gunoi si imi cumpar dreambox.
    Deja m-am saturat de el.
    Nu se poate adauga un alt satelit, nu pot selecta eu manual ce sa scaneze, este cel mai prost receptor dintre care miau umblat pe sub mana.
    Nici nu ma mai cinuiesc cu el, deja m-am saturat.
    Oricum multumesc pentru sfaturi.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Am incercat si am introdus manual doar transopderele de la DIGI si tot nu vrea. Este de-an .... tot receptorul asta, il arunc la gunoi si imi cumpar dreambox. Deja m-am saturat de el. Nu se poate adauga un alt satelit, nu pot selecta eu manual ce sa scaneze, este cel mai prost receptor dintre care miau umblat pe sub mana. Nici nu ma mai cinuiesc cu el, deja m-am saturat. Oricum multumesc pentru sfaturi.
    Salut @jakab.
    Nu puteam sa nu raspund la ceea ce ai scris.
    OMULE TU ESTI UN IDIOT, ANALFABET SI MAI BINE NU CUMPERI NIMICA, CA DACA NU AI REUSIT SA LUCREZI CU UN ASTFEL DE APARAT MIC SI SIMPLU, CUM CREZI CA TE DESCURCI CU MARELE DREAMBOX.
    MAI BINE FACI UN ABONAMENT LA DIGI SI STRESEZI OPERATORII LOR IN LOC DE CEI DE PE ACEST FORUM.
    PS: MAI BINE AI CITI MANUALUL DE UTILIZARE

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut cadou acest receptor pentru ca ma scotea din sarite.
    Am cumparat dreambox si ca minune ma descurc cu el foarte bine.
    PS. La digi am renuntat demult, pentru ca ma stresau ei pe mine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top