Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Yanksee.dll

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Yanksee.dll

    Va salut! As avea si eu pentru inceput 2 intrebari daca se poate. Unde pot gasi si eu un Yanksee.dll ca am tot cautat si nu dau de acest .dll. In al doilea rind cum stiu daca placa SS2 pe care o am in calculator este deblocata sau nu. Va multumesc deocamdata.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bugytech View Post
    Va salut! As avea si eu pentru inceput 2 intrebari daca se poate. Unde pot gasi si eu un Yanksee.dll ca am tot cautat si nu dau de acest .dll. In al doilea rind cum stiu daca placa SS2 pe care o am in calculator este deblocata sau nu. Va multumesc deocamdata.
    Mesajul tau e cumva din prezent sau s-a ratacit pe aici din trecut

    Daca e din prezent ai face bine sa te pui pe citit macar 10-15 minute sa nu mai vii cu intrebari retorice ...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Proiectul Yankse e abanonat de mult...eu il foloseam prin 2004.....acum e Vplug.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu il foloseam acum 6 ani! De atunci nu m-am mai ocupat de antene si placi ss2. Acu am gasit o placa SS2 in pod si am repus-o in functiune! Nu mai prea sint la curent cu noutatile! Am intrebat mai sus de yanksee.dll ca acest plugin il foloseam acum citva ani! Scuze daca am deranjat pe cineva! Poate imi explicati ce a aparut nou! Momentan sint cu antena blocata pe Hispasat si pot urmari doar citeva programe cu Progdvb.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca poti urmari citeva programe inseamna ca placa nu este blocata(asa cred).
    Pune pe alt satelit (Thor,Astra,Amos),incearca cu vplug ultima si key la zi
    Am un Nokia 9500 cu DVB 2000 modul original ce trebuie sa fac ca sa receptionez programele codate?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Momentan nu pot muta antena. Vreau sa incerc aici pe Hispasat sa vad daca se pot debloca ceva programe apoi imi reglez si reprogramez Motorasul Strong cu care este echipata montura polara!

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mesajul tau e cumva din prezent sau s-a ratacit pe aici din trecut

    Daca e din prezent ai face bine sa te pui pe citit macar 10-15 minute sa nu mai vii cu intrebari retorice ...
    Te rog, poti sa mai scurtezi putin semnatura ... iese din monitor
    Merci anticipat.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bugytech View Post
    Momentan nu pot muta antena. Vreau sa incerc aici pe Hispasat sa vad daca se pot debloca ceva programe apoi imi reglez si reprogramez Motorasul Strong cu care este echipata montura polara!

    Din pacate nu ai nicio sansa pe Hispasat sa vezi ceva mai acatarii cu combinatia ProgDVB (sau oricare alt player) + vPlug. Poate cu Gbox sau MBox. Incearca totusi sa muti antena pe alt satelit unde si ai ce sa faci cu vPlug si obisnuieste-te cu ideea ca viPlug-ul are si el limitele lui.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Te rog, poti sa mai scurtezi putin semnatura ... iese din monitor
    Merci anticipat.
    Cumpara un monitor mai mare .

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de raspunsuri. Intradevar pe Hispasat nu se poate debloca nimik! O sa incerc zilele astea sa mut antena pe Astra sau Hotbird!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top