Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar HD 2 fara semnal

    Salutare la toata lumea. Eu am de un an si ceva o placa DVB Skystar 2 HD, recent am cumparat programul DVBViewer si am renuntat la Progdvb, am folosit noul program timp de 2 zile si a functionat perfect apoi am descarcat noi skin-uri pt. dvbviewer le-am copiat in folderul aplicatiei si cand am incercat sa schimb alt skin dvbviewer s-a blocat cateva secunde iar apoi nu mai aveam semnal. Am repornit aplicatia crezand ca va reveni semnalul dar nu imi mai apare semnal deloc orice program as folosi am incercat toate programele pe care le-am gasit (progdvb, altdvb, dvbdream, mytheatre) dar nimic, am reinstalat windows-ul, am montat placa pe alt computer dar tot nimic nu mai apare semnalul. Stie cineva care ar putea fi problema? Multumesc anticipat.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny86
    Am repornit aplicatia crezand ca va reveni semnalul dar nu imi mai apare semnal deloc orice program as folosi am incercat toate programele pe care le-am gasit (progdvb, altdvb, dvbdream, mytheatre) dar nimic, am reinstalat windows-ul, am montatplaca pe alt computer dar tot nimic nu mai apare semnalul. Stie cineva care ar putea fi problema?
    Probabil nu-i instalat driverul placii SS2HD.Verifica asta dind click->My computer->Properties->Hardware->Device Manager,apoi vezi daca la "Human Interface Devices" e instalat=TechniSat Mantis BDA HID Device!
    Si tot la Device Manager,la "Sound,video and game controllers" trebuie sa ai instalat :"TechniSat SkyStar HD2"
    In caz ca driverele placii sint instalate ca mai sus,verifica la fiecare player folosit{ProgDVB,DVBViewer,etc} in lista de device daca e instalat driverul:"{BDA}TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver".Pentru ProgDVB versiunea de driver e 2.10;DVBViewer la Options->Hardware la Device-TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver;DVBDream la Device in Options trebuie sa ai BDA _All versiunea 1.1.0 Interface 2.0.0{TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver}.

    satelescu

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Probabil nu-i instalat driverul placii SS2HD.Verifica asta dind click->My computer->Properties->Hardware->Device Manager,apoi vezi daca la "Human Interface Devices" e instalat=TechniSat Mantis BDA HID Device!
    Si tot la Device Manager,la "Sound,video and game controllers" trebuie sa ai instalat :"TechniSat SkyStar HD2"
    In caz ca driverele placii sint instalate ca mai sus,verifica la fiecare player folosit{ProgDVB,DVBViewer,etc} in lista de device daca e instalat driverul:"{BDA}TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver".Pentru ProgDVB versiunea de driver e 2.10;DVBViewer la Options->Hardware la Device-TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver;DVBDream la Device in Options trebuie sa ai BDA _All versiunea 1.1.0 Interface 2.0.0{TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver}.

    satelescu
    Driverele sunt instalate corect, am semnal la antena dar nu mai reusesc sa receptionez semnalul pe nici-o frecventa si problema a aparut doar cand am schimbat skin-ul la DVBViewer. Am citit pe forum ca placile SS2 se pot bloca, ofi si a mea blocata?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny86 View Post
    Driverele sunt instalate corect, am semnal la antena dar nu mai reusesc sa receptionez semnalul pe nici-o frecventa si problema a aparut doar cand am schimbat skin-ul la DVBViewer. Am citit pe forum ca placile SS2 se pot bloca, ofi si a mea blocata?
    Vad ca aia postat si la deblocare hardware ss2. Blocarea de zici tu se referea la vechiile placi SS2 care erau blocate sa nu se poata folosi pt receptia tv doar pentru internet si erau blocate de catre provider. A ta nu e blocata in mod sigur pentru ca e ss hd2 deci generatie mai noua si nu mai blocheaza nimeni placi de cativa ani buni.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci inseamna ca mi s-a defectat placa. Mi se pare ciudat ca un skin sa-mi buseasca placa...dar asta e..

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa dezinstalezi driverul si sa-l pui iara?

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar hd2

    si la mine de 2 zile nu mai merge pe niciun transponder dvb-s2, pe ceilalti da

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djsorin View Post
    Ai incercat sa dezinstalezi driverul si sa-l pui iara?
    Desigur, am incercat sa reinstalez driverul, am reinstalat windows-ul, am reinstalat placa pe un alt pc dar tot nici un rezultat, semnalul nu apare....
    Last edited by johnny86; 25th December 2009 at 22:36.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    localhost
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema am avut-o si eu. Noroc ca placa era in garantie si mi-au schimbat-o.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default incearca in loop

    incearca sa montezi placa in iesirea loop a unui receiver pus pe aceasi frecventa si polarizare ca placa !daca acum ai semnal ai probleme cu tensiunea de alimentare a lnb generata de placa dar o poti folosii ajutata de receiver conditia fiind cea mai de sus ca frecventa si polarizarea sa fie tot timpul identice,,,,,succes!

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    localhost
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foarte buna ideea, astept si eu rezultatele...

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnsaxon View Post
    incearca sa montezi placa in iesirea loop a unui receiver pus pe aceasi frecventa si polarizare ca placa !daca acum ai semnal ai probleme cu tensiunea de alimentare a lnb generata de placa dar o poti folosii ajutata de receiver conditia fiind cea mai de sus ca frecventa si polarizarea sa fie tot timpul identice,,,,,succes!
    Da johnsaxon ideea ta a functionat, am montat placa la iesirea loop al unui receiver si mi-a aparut semnalul. Stie cineva daca se poate corecta tensiunea de alimentare a placii pt. lnb?
    Last edited by johnny86; 30th December 2009 at 15:59.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Tg. Neamt
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact aceeasi problema am si eu,o solutionare va rog daca aveti?
    10X.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kostasy View Post
    Exact aceeasi problema am si eu,o solutionare va rog daca aveti?
    10X.
    Cumpara o placa dvb calumea si lasa naibii clonele gen skystar.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kostasy View Post
    Exact aceeasi problema am si eu,o solutionare va rog daca aveti?
    10X.
    in cazul meu , vazind ca placa nu trimite tensiune catre lnb l-am alimentat separat cu ajutorul unei surse reglabile si dupa citeva schimbari de canale am vazut ca a scazut consumul de curent pe sursa am oprit sursa si de atunci merge normal , atentie la tensiuni si polarizare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top