Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce cablu sa folosesc ?

    -Trebuie sa pun\ trag, un cablu de la Antena Satelit pina la Receiver ''Dolce'' la un amic, pina in Craciun.

    Distanta de la Antena si receiver este de aproximativ 80-100 m .

    Intrebarea mea este , la o asa distanta e posibil sa fei probleme cu semnalul ? Daca folosesc cablu normal, coaxial RG6U va merge ? Sincer , la o asemenea distanta nu am mai incercat nici odata !

    Ce ma sfatuiti Multumesc.

    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut, eu am folosit cablu ANDREW , folosit de catre cei de la BOOM la un moment dat , foarte multumit de cablu . Noroc .

  3. #3
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    -Trebuie sa pun\ trag, un cablu de la Antena Satelit pina la Receiver ''Dolce'' la un amic, pina in Craciun.

    Distanta de la Antena si receiver este de aproximativ 80-100 m .

    Intrebarea mea este , la o asa distanta e posibil sa fei probleme cu semnalul ? Daca folosesc cablu normal, coaxial RG6U va merge ? Sincer , la o asemenea distanta nu am mai incercat nici odata !

    Ce ma sfatuiti Multumesc.

    Eu am montat un sistem digi intr-o locatie foarte dificila. Am folosit o suta de metri de cablu RG6U pe un offset de 0,9. Am avut calitate 60.

    Pe Hellas semnalul este mai bun. Deci ar trebui sa mearga fara probleme.
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garlic_dog View Post
    Eu am montat un sistem digi intr-o locatie foarte dificila. Am folosit o suta de metri de cablu RG6U pe un offset de 0,9. Am avut calitate 60.

    Pe Hellas semnalul este mai bun. Deci ar trebui sa mearga fara probleme.
    Am montat antena Dolce offset de 0.9.Am folosit 104m cablu RG6U cuparat de la Elstar Oradea.Merge fara probleme.

  5. #5
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut, eu am folosit cablu ANDREW , folosit de catre cei de la BOOM la un moment dat , foarte multumit de cablu . Noroc .
    Asta are sarma din interior din cupru sau e fier cuprat?
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, firul central este din cupru . noroc .

  7. #7
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    -Trebuie sa pun\ trag, un cablu de la Antena Satelit pina la Receiver ''Dolce'' la un amic, pina in Craciun.

    Distanta de la Antena si receiver este de aproximativ 80-100 m .

    Intrebarea mea este , la o asa distanta e posibil sa fei probleme cu semnalul ? Daca folosesc cablu normal, coaxial RG6U va merge ? Sincer , la o asemenea distanta nu am mai incercat nici odata !

    Ce ma sfatuiti Multumesc.

    Si eu am montat o antena cu vreo 80m de cablu si merge fara probleme.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Multumesc tuturor _pentru sfaturi , am sa folosesc pentru ca imi este mai usor , un cablu RG6U. O sa am nevoie de 100m , dar tinand cont ca pe HelasSat e semnalul mai bun ,cum a-ti amintit si voi , sper sa nu scada foarte mult , mai ales cind sunt fenomene de zapada, ploaie ! M-am uitat la semnalul pe care il are acuma rec si este la maxim pe un cablu RG6 15m -17m.

    !
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste o antena un pic mai mare la care sa-ti permiti o mica scadere de semnal daca se intampla .

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Foloseste o antena un pic mai mare la care sa-ti permiti o mica scadere de semnal daca se intampla .
    -La o AntenaSat mai mare @Marius, cunosc si eu ca va creste semnalul, dar persoana respectiva nu dispune de bani ,eu nu-l pot ajuta cu o antena mai mare!

    -Are doar sistemul \Instalatia dolce , care necesita, de la Ant+Rec ''doilea receptor+tv2 ' ...distanta de 100m cablu maxim .
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa inserezi si un amplificator pe cablu daca nu ai HH.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Am reusit , fara nicio problema cu un cablu coaxial RG6U ,distanta 125m plus ca a trebuit sa -l adaug intr-un loc . Putere Semnalul sta constant \fix 80%.

    -Sincer , nu mi-a venit sa cred ! , intr-adevar cablul pe care l-am folosit a fost nou nout .

    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top