Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Question cccam config- sters..cum recuperez??

    cccam config nu mai este!
    sau mai bine zis este altceva in loc de setari. nu stiu cum , eu am aveam cccam 2.1.1, si acum cand deschid imi apare 2.1.2 si scrie numai bazaconii acolo.
    nu mai am nici o linie...cum se poate recupera
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu mai sunt, si nu ai facut o copie pe calculator nu mai ai cum recupera cccam.cfg.
    Schimba parola la dream si nu lasa porturile 21, 23 deschise.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    Daca nu mai sunt, si nu ai facut o copie pe calculator nu mai ai cum recupera cccam.cfg.
    Schimba parola la dream si nu lasa porturile 21, 23 deschise.
    nu am copie.. dar dupa ce am instalat wind. , am pornit dcc si cccam conf era acelasi.. nu am idee cum s-a schimbat
    porturile nu le am deschise..
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai descarcat o versiune de cccam de pe server direct cu dm atunci ti-a inlocuit si cfg. cu unul demo ( bazaconii ).
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Daca ai descarcat o versiune de cccam de pe server direct cu dm atunci ti-a inlocuit si cfg. cu unul demo ( bazaconii ).
    nu am descarcat in dm , cred ca am deschis in pc ....de acolo mi se trage.
    deja am inceput sa scriu la linii.. cate oi mai gasi
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xud View Post
    cccam config nu mai este!
    sau mai bine zis este altceva in loc de setari. nu stiu cum , eu am aveam cccam 2.1.1, si acum cand deschid imi apare 2.1.2 si scrie numai bazaconii acolo.
    nu mai am nici o linie...cum se poate recupera
    se intampla cand faci download de pe server la versiunea complete ...Pe viitor faceti update doar cu bin si nu cu complete .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xud View Post
    nu am copie.. dar dupa ce am instalat wind. , am pornit dcc si cccam conf era acelasi.. nu am idee cum s-a schimbat
    porturile nu le am deschise..
    Daca ai folosit cumva Cccam lines manager a lui ecokey ala face update la .cfg automat in folderul unde ai si executabilul.
    Daca ai folosit altul vezi de nu a facut si ala update.


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istvanz View Post
    Daca ai folosit cumva Cccam lines manager a lui ecokey ala face update la .cfg automat
    exact....asta a fost problema . mi-am dat seama dar era prea tarziu.
    acum incerc sa recuperez liniile vechi si sa completez cu altele noi .
    ai primit un pol de la mine.
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xud View Post
    exact....asta a fost problema . mi-am dat seama dar era prea tarziu.
    acum incerc sa recuperez liniile vechi si sa completez cu altele noi .
    ai primit un pol de la mine.
    Poate eu nu inteleg ce scrii tu sau tu nu mai inteles
    Daca ai folosit programul lui ecokey ala face "update" la .cfg
    eu mam referit la faptul ca al ai salvat in folderul din pc. unde este si executabilul CCcam Lines Manager v1.3.exe, acolo sant doua de Cccam.cfg si Cccam2.cfg si Readme, deci astea doua contin liniile tale, uitate in ele.
    Last edited by istvanz; 21st December 2009 at 02:32.


  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istvanz View Post
    Poate eu nu inteleg ce scrii tu sau tu nu mai inteles
    Daca ai folosit programul lui ecokey ala face "update" la .cfg
    eu mam referit la faptul ca al ai salvat in folderul din pc. unde este si executabilul CCcam Lines Manager v1.3.exe, acolo sant doua de Cccam.cfg si Cccam2.cfg si Readme, deci astea doua contin liniile tale, uitate in ele.
    am inteles acum ce vroiai sa spui. problema este ca nu este salvat. acolo nu am decat un cccam cfg si readme.
    asta a fost primul lucru care l-am facut , am dat cautare cccam cfg si nu am gasit.
    am folosit programul lui ecokey si s-a facut update de la cccam 2.1.1 la 2.1.2
    mercii mult pt raspuns .
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmm ... simt o acuzatie catre mine referitor la pierderea fisierului cccam.cfg

    "am folosit programul lui ecokey si s-a facut update de la cccam 2.1.1 la 2.1.2"

    in primul rand nu se poate asa ceva.
    Programul preia fisierul din dream, actualizeaza modificarile facute de utilizator si apoi face din nou upload catre dream.

    Nu are legatura nici cu versiunea de cccam nici cu "bazaconiile" care au aparut in dream.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default ..update de pe servere...

    ..aici este vorba de un caz clar de update de versiune noua de pe serverele celor care au facut imaginea, fara a avea salvat cfg-ul cu serverele.

    Singura problema ca un update la versiuni complete, de pe unele servere suprascrie si fisierul cccam.cfg.
    Singura salvare era sa mai ai undeva salvat acest fisier.

    Atentie ! Inainte de a descarca o noua versiune de cccam ( chiar si din telecomanda ! ) sa faceti o copie de siguranta fisierului cfg !

    Interesant este ca nu la toate imaginiile se intampla acest fenomen !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu ai folosit un program de curatare a fisierelor temporare , il gasesti in %temp% , daca da ....poti incerca getdataback sau easyrecovery pe partitia pe care ai lucrat.poate ai norok
    desi....in general cam dupa fiecare modificare majora se salveaza ceea ce ai lucrat:P)

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fisierul poate fi hiden si cu ~ inaintea numelui.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top