Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Digi tv

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi tv

    Sunt abonat DIGI si am urmatoare problema
    Atunci cind se inoreaza sau incepe sa fulguiasca nu mai am semnal decit pe 11,786GHz, cu o antena de 1,88m.
    AM incercat sa sun la nr de telefon pentru DIGI dar nu am reusit sa obtin legatura cu un operator DIGI dupa mai multe apeluri care au durat cca 10 min fiecare.
    Mai are cineva dintre abonati aceasta problema?
    Va multumesc.

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!
    In primul rand nu trebuia sa postezi aici ci la sectiunea DTH.
    In al doilea rand n-are nimeni aceasta problema, decat cei ce au antenele dereglate sau prost orientate.
    Incearca sa ti-o regelzi un pic.
    Daca ai probleme serioase, spune-ne pentru ca in cel mai scurt timp sa-ti putem da o solutie.
    3.Uita de DIGI! si streseaza-i pe cei ce ti-au instalat-o!
    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    roteste lnb-ul cativa mm ...,la mine a contat mult.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abraxas View Post
    roteste lnb-ul cativa mm ...,la mine a contat mult.
    Poate ii spui si in ce directie sa-l roteasca ?

    La antena de 1.88, sigur e orientata aiurea, nu numai lnb-ul.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    cum stai in fata antenei roteste LNB-ul spre stanga, mufa de la cablu sa fie ca si la ora 5 cca.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gusti_padova View Post
    cum stai in fata antenei roteste LNB-ul spre stanga, mufa de la cablu sa fie ca si la ora 5 cca.
    -Si sa verifici , la mufe'le receiver\receptor ''in camera ''apoi si LNB antena''afara'' sa nu faca contact firele intre ele , Sau cable , sa nu fie intrerupt ''ex_geam _usa '' ! Bine inteles , trebuie sa iei in calcul si ce spun colegii mai sus...! cauzele pot fi ....o gramada , sa fin corecti !

    Intr-adevar_au fost multe cazuri !
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  7. #7
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La 1,88 m ramai fara semnal
    Vezi ca ai antena reglata rau.
    Pt o antena fixa ai 3 (trei) reglaje de facut
    1. Azimut (rotire stanga-dreapta in jurul barei pe care e antena)
    2. elevatia (sus-jos)
    3. Lnb (rotire in sensul acelor de ceasornic)

    Fa asa:
    -verifica lnb sa fie undeva la ora 17 cum privesti din fata antenei
    -verifica elevatia: sa fie undeva intre 34 si 35 grade in cazul Digi (vezi pe suportul motorului)
    -daca ai cat de cat semnal, regleaza azimutul din suruburile de prindere ale suportului pe bara, sau misca foarte foarte fin stanga sau dreapta

    Hai ca nu e greu

    Bafta
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    La 1,88 m ramai fara semnal
    Vezi ca ai antena reglata rau.
    Pt o antena fixa ai 3 (trei) reglaje de facut
    1. Azimut (rotire stanga-dreapta in jurul barei pe care e antena)
    2. elevatia (sus-jos)
    3. Lnb (rotire in sensul acelor de ceasornic)

    Fa asa:
    -verifica lnb sa fie undeva la ora 17 cum privesti din fata antenei
    -verifica elevatia: sa fie undeva intre 34 si 35 grade in cazul Digi (vezi pe suportul motorului)
    -daca ai cat de cat semnal, regleaza azimutul din suruburile de prindere ale suportului pe bara, sau misca foarte foarte fin stanga sau dreapta

    Hai ca nu e greu

    Bafta
    Garantez- daca este un incepator , sau un abonat oricare , nu o regleze veci

    exista solutii:
    1. sa apelezi la instalator autorizat sau mai putin autorizat (cineva cu un bun receptor care sa vada semnaul in timp real, receptorul tau vede semnalul dupa 2-4 secunde chiar daca esti pozitionat exact pe satelit).
    2. sa te dotezi cu multa rabdare si o busola pe care sa o setezi exact pe pozitia satelitului ,(tinand cont de 3 lucruri : azimut(217gradeexemplu), elevatie(inclinatia antenei fata de pamant), tilt(rotirea LNB)) datele legate de azimut le gasesti la http://www.satlex.de/en/azel_calc-params.h...5&diam_h=80
    introduci tara , localitatea , in cazul de fata BUZAU, si vei avea azimut, elevatie si tilt
    odata ce ai busola exact pe azimutul respectiv (ATENTIE EXACT PE AZIMUT), muti usor din antena stanga, dreapta pana creste semnalul (trebuie sa astepti 3-4 secunde dupa ce o misti usor (adica misti 1 mm , astepti 3-4 secunde vezi daca ai semnal etc.))
    apoi dupa ce ai semnal fixezi antena pe stlp 100 % bine si umbli la elevatie (misti antena in sus si jos ) pana la semnal maxim fixezi bine antena si api misti de lnb pana ai din nou semnal maxim .

    multa bafta la fixat antena ,si rabdare .
    .

    baffta
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Buna!! Te rog autor pt Echolite

    Scze ca deranjez aici...ar am obs ca te pricepi...Eu am bagat un upgrade de soft in receiver,cu usb..Dar a ramas blocat pe boot..si nu mai raspunde la nici o comanda...Ma potzi ajuta cu un sfat?Se mai poate,repara?Cu respect Alexandru

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alehandro69 View Post
    Scze ca deranjez aici...ar am obs ca te pricepi...Eu am bagat un upgrade de soft in receiver,cu usb..Dar a ramas blocat pe boot..si nu mai raspunde la nici o comanda...Ma potzi ajuta cu un sfat?Se mai poate,repara?Cu respect Alexandru
    Alexandru uitate la sectiunea receptoare Ecolite/Ecosmart.

  11. #11
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alehandro69 View Post
    Scze ca deranjez aici...ar am obs ca te pricepi...Eu am bagat un upgrade de soft in receiver,cu usb..Dar a ramas blocat pe boot..si nu mai raspunde la nici o comanda...Ma potzi ajuta cu un sfat?Se mai poate,repara?Cu respect Alexandru
    poti incerca sa pui soft cu chedit 8.4 si cablu null modem
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    poti incerca sa pui soft cu chedit 8.4 si cablu null modem
    buna ajutama te rog unde pot sa ma inregistrez cu toate astea sa pot vedea am soft instalat cccam.dar nu stiu unde sa ma inregistrez cu ip ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top