Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default Card Hello HD si DM500 S

    Mar interesa daca pot sa pun un card Hello pe un server cccam in dm 500s ,daca face update in dream si daca pentru clienti serverului vor fi probleme de decodare.
    Multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    Mar interesa daca pot sa pun un card Hello pe un server cccam in dm 500s ,daca face update in dream si daca pentru clienti serverului vor fi probleme de decodare.
    Multumesc.
    Normal ar trebui sa-ti faca update pt ca nu sant numai programe HD in respectivul pachet !
    pui pe un canal unde face update si acela nu e neaparat un canal HD ...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut, pentru cardul HELLO HD , se face update pe canalul M1 HD numai intr un receptor HD ( la inceputul fiecarei luni intre data de 5 si 10 ) . Noroc .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Normal ar trebui sa-ti faca update pt ca nu sant numai programe HD in respectivul pachet !
    pui pe un canal unde face update si acela nu e neaparat un canal HD ...
    Pachetul e transmis in dvb-s2 -mp4 deci cum a scris stelian nare cum sa faca update dm500.
    HelloHD


  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut, pentru cardul HELLO HD , se face update pe canalul M1 HD numai intr un receptor HD ( la inceputul fiecarei luni intre data de 5 si 10 ) . Noroc .
    Pai si daca e asa aia care nu au pachetul HD cum fac update ? ...sau ce mai nou iti impune proviederu sa ai receptor HD ca sa poti viziona programe normale ?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in cel mai rau caz faci la un peer de incredere care are un dm800HD o linie F in care-i dai drepturi de a-ti trimite EMM AutoUpdate pe cardul local asa ca ai scapat de dureri de cap si in cazul ca cei de mai sus au dreptate si AU se face pe M1 HD

    am mai obs. o chestie ciudata si anume ca cccam nu trimite EMM adica nu face update la un card care e citit de newcs (deci linie N) de pe boxul local ci doar de catre un alt peer caruia i s-au dat drepturi de AU in linia F
    astfel ca, spre deosebire de mgcamd care trimite EMM la cardul citit de newcs de pe acelasi box, clientul de cccam local nu trimite aceste EMM la newcs, fiind posibila doar solutia remote EMM facuta de alti clienti C

    Living an analog lifestyle in a digital world

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    in cel mai rau caz faci la un peer de incredere care are un dm800HD o linie F in care-i dai drepturi de a-ti trimite EMM AutoUpdate pe cardul local asa ca ai scapat de dureri de cap si in cazul ca cei de mai sus au dreptate si AU se face pe M1 HD

    am mai obs. o chestie ciudata si anume ca cccam nu trimite EMM adica nu face update la un card care e citit de newcs (deci linie N) de pe boxul local ci doar de catre un alt peer caruia i s-au dat drepturi de AU in linia F
    astfel ca, spre deosebire de mgcamd care trimite EMM la cardul citit de newcs de pe acelasi box, clientul de cccam local nu trimite aceste EMM la newcs, fiind posibila doar solutia remote EMM facuta de alti clienti C
    si cum dai drepturi in linie f? poti sa pui aici un exemplu?
    merci

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut , linie F: user pass 2 0 1 { 0:0:2 } { } { } hostPARTENER

    importanta e acea cifra 1 , pentru a ''receptiona '' emm uri de la partenerul care are card ca si al tau .

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut , linie F: user pass 2 0 1 { 0:0:2 } { } { } hostPARTENER

    importanta e acea cifra 1 , pentru a ''receptiona '' emm uri de la partenerul care are card ca si al tau .
    merci ,chiar trebuie sa actualizez la un prieten un card

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Pai si daca e asa aia care nu au pachetul HD cum fac update ? ...sau ce mai nou iti impune proviederu sa ai receptor HD ca sa poti viziona programe normale ?
    Am scris mai sus si nu teai uitat pe lyngsat, e transmis numai in dvbs2, provaiderul cand a pornit a dat el receptoarele dvbs2 si erau imperecheate cu cardul, mai tirziu a fost de ai putut lua numai cardul si te informau ca merge numai cu boxuri dvbs2

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    importanta e acea cifra 1 , pentru a ''receptiona '' emm uri de la partenerul care are card ca si al tau .
    nu trebuie sa aiba si el acelasi card, trebuie numai sa se uite la acel provider (canal) si trimite emm.


  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    merci ,chiar trebuie sa actualizez la un prieten un card
    ca sa-i actualizezi cardul nu uita sa-i pui acel 1 in linia lui F corespunzatoare liniei C a ta catre el si urmatoarele in cfg

    EMM THREADS : 1
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    DISABLE EMM : no

    de asemeni poti sa pui aceste valori si la tine in cfg daca vrei si tie la randul tau sa ti se faca update la un card la care nu prea te uiti de catre un peer de incredere (nu uitati ca daca dai drepturi de AU la 1 peer circula seria cardului tau pe net pana la acel peer,iar criptarea cccam nu se compara cu cea a gboxului)

    Living an analog lifestyle in a digital world

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top