Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Probleme cccam

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cccam

    Sal. Am un server UBUNTU si de 2 zile cccam se oreste din 2 in 2 ore. Tot timpul trebe sa dau start. Stie cineva ce poate sa aiba ?
    PS: cccam 2.1.3 si Ubuntu 9.04
    Multumesc anticipat
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gindestete ce ai mai adaugat la server in ultimele 2 zile
    Un Peer cumva O linie care are o gramada de peers, si tu ai luat de la el si HOP 2
    Mai uitate o data peste ultimele linii adaugate, poate este vreo greseala, sau ai cumva o linie de 2x ori
    Providerul de Net poate are probleme, cum a fost si la mine. Pina la urma a venit un technician si am primit o linie/net noua, dupa care a fost totul din nou OK.
    Fa un RESET total la Router, poate te ajuta. La mine facea cccam.info/dream probleme, am dat un nou ip la router, si pe urma a fost ok.
    Poate trebuie sa pui din nou UBUNTU, cine stie, daca pina acum 2 zile a fost totul ok.
    Bafta

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Sal. Am un server UBUNTU si de 2 zile cccam se oreste din 2 in 2 ore. Tot timpul trebe sa dau start. Stie cineva ce poate sa aiba ?
    PS: cccam 2.1.3 si Ubuntu 9.04
    Multumesc anticipat
    Cum se opreste?
    Ce mesaj de eroare iti da cand crapa?
    32 sau 64 biti?
    Ai activat log-ul pentru warnings?
    Rulezi CCcam intrun terminal cu optiunea -dv?
    Ai vreun cron activat?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cum se opreste?
    Ce mesaj de eroare iti da cand crapa?
    32 sau 64 biti?
    Ai activat log-ul pentru warnings?
    Rulezi CCcam intrun terminal cu optiunea -dv?
    Ai vreun cron activat?
    Mai incuiat de tot. Atat am vazut ca crapa cam o data la 2 ore. In rest, daca vrei sa ma ajuti, spunemi cum sa verific, te rog. Mersi. Hop2 nu primesc. Numai locale.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cum se opreste?
    Ce mesaj de eroare iti da cand crapa?
    32 sau 64 biti?
    Ai activat log-ul pentru warnings?
    Rulezi CCcam intrun terminal cu optiunea -dv?
    Ai vreun cron activat?
    Acum observe un lucru ciudat. La conectarea cu putty , printra altele apare acest mesaj : => There is 1 zombie process.
    E normal ?
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zombie este un proces inactiv, provine dintr-unul care nu a fost inchis pana la capat (mort, dar nu ingropat ). Fiind deja mort, nu mai raspunde la comanda kill, killall sau kill -9.
    Am vazut o singura data asa ceva si mi-aduc aminte ca m-a cam pus pe ganduri, mai ales ca toca din resurse (aparea la comanda top). Nu am reusit sa-l fac sa dispara decat prin reinstalarea sistemului.
    Acum, revenind la serverul tau, zombie-ul tau ar putea proveni chiar de la CCcam-ul care spui ca se opreste din 2 in 2 ore.
    Nu mi-ai spus daca ai ceva procese cron.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum vad asta ? nu le am inca cu linuxu asta. ma termina. tot citesc si parca tot mai putin inteleg, sincer.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai Ubuntu server sau desktop? 32 sau 64 biti?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    server , 32 biti
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parerea mea este ca in prima faza ar trebui sa instalezi o versiune desktop, te va ajuta mult pana mai inveti. Si eu am incercat initial versiunea server dar mi-am dat seama ca nu pot gestiona numai din linia de comanda o masina asa de puternica. Am trecut la desktop si acum viata e mult mai simpla. Iti recomand si tie asta, Ubuntu desktop nu are nevoie de resurse deosebite.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top