Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 metabox , 2 dish help


    i have 2 metaboxs and 1 ku band for dreamtv and 1 c band dish . what do i need to make both ku band and c band work on both metaboxs, i tried using the loop out but assoon as i change a channel the other metabox freezes ... both my lnb's are single output.. if anyone can help thanks .

  2. #2
    Atif_Khan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    dear ,
    u should use a DISEQC 2.0 for connecting two more dishes, and use a high quality wire, which ll not break ur signal ,


    Atif Khan

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    u should get a twin-out for the ku lnb since you cannot view channels on both receivers if the polarity are different for such channels (V & H). that would be your best and cheapest option. using the loop out will work only if you are viewing channels on the same polarity. of you can buy a multiswitch disecq which would cost you more. twin/dual out lnb is my suggestion.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks both of you .. boknoy dual out ku band lnb , single out c band is enough ? .. and do i still need a diseqc switch ? i have a 0/22 switch .. a lil more help on what else do i need please. and how to attach everything together , ty guys .

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default


    single out cband lnb would be enough, you can connect it to a powerpass splitter/divider, then on to your disecq switches (you need two since you have two receivers.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. i can data transfer Metabox 10 to e-Metabox ??
    By heinlynn in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 18th September 2006, 16:34
  2. DISH ACTIVE - on Dish TV
    By mj786 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 31st August 2006, 00:29
  3. Dish Tv with 35cm dish
    By Imran in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 11th December 2005, 05:42
  4. Dish Tv satellite dish price
    By KAZIM ALI in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 11th August 2005, 07:41
  5. Please I need help for Metabox
    By yani in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 29th July 2005, 22:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top