Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky Italia out!!!

    Salut,
    Am pe cineva care imi da sky italia in hop1,am pus pe dream cccam 2.1.3 dar cu toate acestea am ecran negru,stie cineva ce poate fi?
    multumesc

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca nu e card fake?

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fane0b View Post
    Salut,
    Am pe cineva care imi da sky italia in hop1,am pus pe dream cccam 2.1.3 dar cu toate acestea am ecran negru,stie cineva ce poate fi?
    multumesc
    1. Nu si-a configurat oscam/cccam corect.
    2. Contacteazal, nu vad nici o problema...

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sky It este ok , probabil nu are cardul configurat oscam / cccam .....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...multumesc tuturor dar inca nu am reusit sa fac sa mearga sky italia,l-am intrebat daca are cardul configurat oscam / cccam si a fost afirmativ,cind ma aflu pe un canal de sky il vad verde pe serverul respectiv,dar nu vrea sa deschida imaginea si in acelasi timp nu lasa pe ceilalti useri sa imi dea in hop2...
    poate configurarea lui CCcam.cfg nu este corect,am pus CCcam team uvadi CCcam v2.1.2,sa schimb ,nu mai stiu ce sa fac,poate cineva imi poate trimite un CCcam.cfg actualizat.
    multumesc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai alte carduri de sky pune dupa linia C: host port user pass no { 0:0:1, 0919:000000, 093b:000000 } si asa blochezi cardul de sky ce-ti vine de la el !

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o alta problema cu un peer cu sky IT.

    de la el deschide cel mai repede- am mai multi peer cu sky it local.
    Dar imi dechide doar 80% din canale , la restul imi apare verde iconota de nagra dar imaginea nu se decodeaza.
    Si nici nu imi ia card de la alt peer care are hop1 sky IT.

    Se pot bloka doar anumite canale de la un peer si restul sa mearga ?

    Nu cred ca e un card fake...
    Multumesc pt lamuriri.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca idee nu mai veniti cu titluri BOMBA
    ca unii au cu inima
    auzi SKY IT out
    NO OFENSE!

    grija la cei mai batrani!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Pai fa-i tu o verificare!
    esti maestru nu!?
    Configureaza-i tu oscam+cccam si va merge daca si numai daca nu e FAKE!
    mda @picollo08 am facut o configuratie completa de dreamboxul meu si acum am sky italia,cu privire ca "maestru" nu am nimic de comentat...
    @rock5
    scuze pentru titlu nu am vrut sa fac o bomba sau victime...

  10. #10
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    Eu am o alta problema cu un peer cu sky IT.

    de la el deschide cel mai repede- am mai multi peer cu sky it local.
    Dar imi dechide doar 80% din canale , la restul imi apare verde iconota de nagra dar imaginea nu se decodeaza.
    Si nici nu imi ia card de la alt peer care are hop1 sky IT.

    Se pot bloka doar anumite canale de la un peer si restul sa mearga ?

    Nu cred ca e un card fake...
    Multumesc pt lamuriri.
    Nu deschide pentru ca nu are abonament full , daca avea ab deschidea tot...

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Nu deschide pentru ca nu are abonament full , daca avea ab deschidea tot...
    Dar nu era normal daca nu avea abonament full sa nu deschida de la el , DAR sa deschida de la altii totusi pe canalele care nu le deschide imi arata iconita de nagra ca fiind verde-decodeaza.

    E un mister pt mine.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta probabil pentru ca nu are sid-urile setate in oscam cu ce are si ce nu.


    Forza MILAN!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top