Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme pt setari la o retea locala

    Vreau sa ajut un prieten sa-si configureze reteaua locala alcatuita dintr-un dream 7020si si un Kathrein UFS 910.El spune in felul urmator:

    " Am o cartela V13 Sky D. in 7020 si vreau sa pot vedea pe Kathy UFS 910 inclusiv programele HD. Am instalat 7020 ca sever cu Gemini si Cccam 2.13 + newcs 1. 67 (instalate ca addons de pe Geminiserver, versiune actuala)
    Kathy cu imaginea AAF 2.0e ca si client cu Camd3902 (instalate ca addons de pe AAFserver, versiune actuala) 7020 deschide programele SD, pe Kathy nu merge nici SD, nici HD."
    Ce poate sa faca sa-i mearga Multumesc
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa puna cardul in DM, pe Newcs si de acolo sa se lege cu Kathy prin Camd3.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Ar trebui sa puna cardul in DM, pe Newcs si de acolo sa se lege cu Kathy prin Camd3.
    Asa a si facut dar fara rezultate pozitive Orice parere este binevenita
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incubus este client cccam,versiunea 0.96 merge super!
    350 kg de scule!

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    v13 nu merge in newcs doar in cccam ...sa bage cccam si cu incubus si da-i bice !

    bafta !

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incubus stie si tvrHD!
    dar ce-l mai simplu era cu mbox&newcs,f usor de configurat.
    350 kg de scule!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default problema

    Ca sa nu mai deschid alt topic, va prezint problema mea care tine tot de reteaua locala. Am un DB 500+ care este server cu Dulce "incorporat" si un IPBox 200. Mi-a functionat totul ca la carte pana acum 2 zile de cand nu mai pot sa vad nimic cu ipboxu'. Am pus pe curat imagine noua sifteam (identica cu cea trecuta) si cccam 2.1.2. Si.... pauza Nimic nu vrea sa se conecteze in nici un fel la dream. Intru cu DCC el, are iesire la net, are ping ... insa nu pot sa vad nici macar cardul local. Puteti sa-mi spuneti voi o varianta? Ce ma-sa are de nu pot sa vad linistit nenorocitul de sh*aring?
    Mersi si salutari la toti.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    Ca sa nu mai deschid alt topic, va prezint problema mea care tine tot de reteaua locala. Am un DB 500+ care este server cu Dulce "incorporat" si un IPBox 200. Mi-a functionat totul ca la carte pana acum 2 zile de cand nu mai pot sa vad nimic cu ipboxu'. Am pus pe curat imagine noua sifteam (identica cu cea trecuta) si cccam 2.1.2. Si.... pauza Nimic nu vrea sa se conecteze in nici un fel la dream. Intru cu DCC el, are iesire la net, are ping ... insa nu pot sa vad nici macar cardul local. Puteti sa-mi spuneti voi o varianta? Ce ma-sa are de nu pot sa vad linistit nenorocitul de sh*aring?
    Mersi si salutari la toti.
    miroase a DNS problema ...actualizeaza-l si mai incearca ! ...poti totodata router restart , dreambox restart ...samad !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca am rezolvat-o ... exact asa am si facut. restart router si cele 2 receivere si a luat-o. Dar 2 zile m-a tinut in sah cu tot restartul la receiver... se pare ca era de la router. Mersi.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top