Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down DigiTV "fura" M1 de pe UPC

    http://www.youtube.com/watch?v=uWPoF...layer_embedded

    Aceasta inregistrare a fost facuta pe 7 Decembrie care da dovada ca platforma DigiTV prin satelit preia programul M1 de pe UPC Direct si distribuie mai departe in reteaua proprie.

    Aceasta solutie este ilegala deoarece UPC n-a permis pentru DigiTV folosirea semnalului propriu. Cu acest furt Digi economiseste foarte multi bani deoarece nu trebuie sa plateasca pentru M1 sa aduce semnalul pana la Bucuresti.

    Original: http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hir....html?Itemid=2

    Text ce apare pe M1:

    Programul M1 vedeti prin reteaua UPC Direct. Pentru intrebari sau pentru cele mai bune oferte UPC sunati nr. Rel. Clienti 1221.



    Concluzie: Acuma stiu de ce calitatea imagini mult mai slaba a M1 decat M2. M2 este preluat legal de pe Eurobird 9E (inainte era pe Hotbird 13) unde este la foarte buna sa zicem cum e si TVR pe 16E. Iar M1 este pe UPC la o calitate de DTH. pe care Digi preia si trece mai mult ca sigur prin SCART deci converteste in analogic si inapoi in digital la un bitrate de youtube si baga pe satelit. Si asta nu e de ajuns...din cand in cand mai apar si macroblocuri.

    RUSINE MARE pentru mega operator.
    Last edited by szili_boy; 8th December 2009 at 20:14.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si asta este o dovada? Te ai gandit ca poate ca Digi are acord de preluare prin UPC? Ai vazut ceva contracte? Poate ca asa este acordul intre m1 si Digi ca semnalul este preluat prin UPC ... Nu se stie niciodata ... Eu nu am vazut contractul celor de la digi ca sa ma pronunt.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default Afirmatie nefondata

    Daca nu ai dovezi clare sar putea sa termini la tribunal tinere pentru astfel de afirmatii nefondate. Inainte de a da astfel de informatii verifica 10.000 de ori inainte.
    O 9 ZI

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu doar am preluat informatia. Si nu eu am uploadat pe youtube.
    Last edited by szili_boy; 8th December 2009 at 20:08.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    Eu doar am preluat informatia. Si nu eu am uploadat pe youtube.
    Daca nu esti sigur de ceva, nu mai comenta aiurea... abtine-te.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi ar putea prelua in conditii foarte bune programul M1 terestru de la emitatorul din Komadi care acopera aproape tot judetul Bihor si transmis prin optic pana la Bucuresti.
    Nu de alta dar asa am putea avea si teletext ca si la orice televiziune normala.
    Acest lucrun este valabil si pentru TV2, RTLklub. Unul dintre punctele slabe , ca tot veni vorba, este lipsa teletextului, adica retransmiterea lui.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk View Post
    Digi ar putea prelua in conditii foarte bune programul M1 terestru de la emitatorul din Komadi care acopera aproape tot judetul Bihor si transmis prin optic pana la Bucuresti.
    Nu de alta dar asa am putea avea si teletext ca si la orice televiziune normala.
    Acest lucrun este valabil si pentru TV2, RTLklub. Unul dintre punctele slabe , ca tot veni vorba, este lipsa teletextului, adica retransmiterea lui.
    RTL Klub nu este in grila DigiTV satelit.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    RTL Klub nu este in grila DigiTV satelit.

    Este pentru Ungaria....

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce conteaza, eu vad pe abo din Hu ca nu am teletext, este indiferent daca este pt. Hu sau Ro vorbim de acelasi provider.
    Ca si o paranteza nici pe cablu nu are Txt, deoarece este preluat tot dintr-un receptor Digi, nu inteleg de ce. dar marog....

    @Spartacus
    RTL Klub este in grila DigiTV!=3000 Ft/luna.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La RCS Brasov tot dintr-un receptor digi e preluat la care modulatorul crapa din cand in cand de cativa ani buni.

    @tylk: Eu am teletext pe RTL Klub, TV2, M2.
    Pe M1 se pierde cumva prin preluare de pe UPC.
    Vezi ca demodulatorul de teletext la hyundai-uri mai mult vara cand condensatoarele nu prea au racire nu functioneaza bine, verificat pe posturi digi, dar si FTA gen RTL, ProSieben, Sat.1.

    @Spartacus: Cand setati ceva la encodere sa preia si semnalul WSS la posturile care mai emit si 16:9
    Last edited by szili_boy; 10th December 2009 at 11:08.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk View Post
    Ce conteaza, eu vad pe abo din Hu ca nu am teletext, este indiferent daca este pt. Hu sau Ro vorbim de acelasi provider.
    Ca si o paranteza nici pe cablu nu are Txt, deoarece este preluat tot dintr-un receptor Digi, nu inteleg de ce. dar marog....

    @Spartacus
    RTL Klub este in grila DigiTV!=3000 Ft/luna.
    Sectiunea se numeste DTH Romania daca nu ma insel...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu conteaza, vorbim de acelasi provider. Pana cand conducerea acestui provider se afla in Romania la Oradea si Bucuresti.

  13. #13
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation afirmatie nefondata

    Acum am citit si eu acest theard. Nu`mi dau seama cum ai gandit tu problema asta . Rusine pt Digitv. inainte sa scrii ar fii mai bine sa te informezi.
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top