Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default Configuratie minima SS2

    Ma bate gandul sa-mi iau un SS2 Rev 2.6d
    Cam ce calc (CPU/RAM) trebe pt un SS2 ca sa mai pot face si altceva in
    timp ce ma uit la tv? Am inteles ca se poate configura NVIDIA PureVideo Decoder(am un FX5200) sa se ocupe de decompresia streamului MPEG2...e vreoun castig la ocuparea CPU-ului?
    Dar decodare stream HDTV...cum e?
    Pt Cluj, SS2+offset0.9+gold 0.3 e o combinatie buna?

    Informativ...sistemul meu arata cam asa:AMD2400+/512MB RAM/HDD120GB/GeForceFX5200...credeti ca e ok?Sa zicem ca la aia 512 as mai adauga inca 512 la nevoie...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    configuratia PC-ului e mai mult decat multumitoare...
    in privinta instalatiei sat recomand un ofset mai mare de 1,2 Al...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default configuratie minima pt SS2

    strict la titlu :
    - Pentium II 350 Mhz , 64 MB SDRAM , ATI Rage II 4 MB W98: Compaq ,
    numai FTA , super silentios
    - Pentium III 500 Mhz 128 MB SDRAM , Savage 8MB W98: FTA + codate
    - Duron 1300 Mhz , 128 MB DDR , Radeon 7000 ,HDD WD800JD ,
    XP + ALT-DVB : inregistrare 3 stramuri pe acelasi transponder si
    vizionare unul ; HDTV cu blocare dupa cca 5 secunde
    - Configuratia anterioara cu Duron 1800 - in plus HDTV si AC3 ( exista un
    plugin de AC3 care functioneaza cu ALT-DVB)
    Observatii :
    Decodor MPEG2 integrat la ATI incepind cu chipuri Rage 128 , la Nvidia incepind cu FX 5200
    Decodare hardware HDTV la ATI incepind cu Radeon 9550 , la Nvidia incepind cu FX 5700
    Reducere ocupare procesor folosind facilitatile chipului grafic 10 ~ 40 %

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Atomic TV are inaltimea minima?
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 17th June 2006, 08:08
  2. configuratie calculator pt.ss2
    By ziggi in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th February 2006, 10:27
  3. WINLIRC Configuratie
    By Maidanezu in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 21st October 2005, 20:29
  4. configuratie calculator pentru ss2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 24th October 2003, 18:30
  5. configuratie ptr.ss2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th August 2003, 14:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top