Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default Tvr hd -ccam ok din 8.12.2009?

    de miine seara , oare vor merge TVR de pe 16e si pe ccam ? au pus pe site

    Pentru TVR1, TVR2, TVR3, TVR CULTURAL, TVR INFO, TVR INTERNATIONAL

    Satelit Eutelsat W2 16grade EST
    Frecventa 11471 MHz
    SR 29950
    FEC 3/4
    Polarizare verticală

    Pentru TVR CLUJ, TVR CRAIOVA, TVR IASI, TVR TIMISOARA, TVR TARGU MURES, TVR HD

    Satelit Eutelsat W2 16grade EST
    Frecventa 11513 MHz
    SR 29950
    FEC 3/4
    Polarizare verticală

    Vă rugăm ca în noaptea de 8/9 decembrie 2009 să efectuaţi aceste modificări pentru a evita orice neplăcere privind recepţia canalelor TVR.

    Merci

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce treaba au schimbarea frecventelor cu caid-ul
    350 kg de scule!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    ce treaba au schimbarea frecventelor cu caid-ul
    pai ma gandeam ca poate va fi corectat si asta cu ocazia scimbari freq

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am asteptat sa se schimbe caid sa pot vedea si pe ccam nu doar pe mbox si "incompetentii" de la TVR ,ca sa le spun cel putin asa , nu au rezolvat problema.

    Bai, ce nu inteleg eu e , de ce nu cauta sa vorbeasca cu cineva de aici ,de pe forum ,care le-ar rezolva problema in citeva miscari . Poate sint sado-masochisti si se inconjoara de dobitoci.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Deutschland
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default unde e tvr cultural, tvr 1,2,3

    daca vad eu bine schimbul asta e mare rahat nu e tvr cultural, tvr 1, 2,3 numai regionale au ramas cu hd-ul (mai bine invers) care anca nu merge cu cccam, mai bine sa stearga toate......
    ....... JonySimic .......

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by JonySimic View Post
    daca vad eu bine schimbul asta e mare rahat nu e tvr cultural, tvr 1, 2,3 numai regionale au ramas cu hd-ul (mai bine invers) care anca nu merge cu cccam, mai bine sa stearga toate......
    Nu vezi bine.
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Deutschland
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default tvr

    ai dreptate greseala a mea, am cautat numai freg. asta noua
    mersi
    ....... JonySimic .......

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dodro si rekao
    ,,*** Time is an illusion ! ***,,


  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    Am asteptat sa se schimbe caid sa pot vedea si pe ccam nu doar pe mbox si "incompetentii" de la TVR ,ca sa le spun cel putin asa , nu au rezolvat problema.

    Bai, ce nu inteleg eu e , de ce nu cauta sa vorbeasca cu cineva de aici ,de pe forum ,care le-ar rezolva problema in citeva miscari . Poate sint sado-masochisti si se inconjoara de dobitoci.
    "Incompetentii" nu cred ca este cuvantul potrivit,poate uni dintre cei care lucreaza acolo isi dau silinta,cel putin asa mi se pare mie,dar datorita altore care tot pe acolo lucreaza nu sa putut lucrul dorit de noi acuma,se incearca rezolvarea problemei noastre in viitor ,mai precis la prima revizie.

    p.s. scuze daca am divulgat ceva ce nu trebuia

    piciul alcoolistul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    "Incompetentii" nu cred ca este cuvantul potrivit,poate uni dintre cei care lucreaza acolo isi dau silinta,cel putin asa mi se pare mie,dar datorita altore care tot pe acolo lucreaza nu sa putut lucrul dorit de noi acuma,se incearca rezolvarea problemei noastre in viitor ,mai precis la prima revizie.

    p.s. scuze daca am divulgat ceva ce nu trebuia

    piciul alcoolistul
    si prima "revizie" pe cind?

  11. #11
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    si prima "revizie" pe cind?
    cam intr-o saptamana este rev,dar ........asteptam!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-au schimbat totusi *de ex. TVR HD
    *ECM: CA ID: 0x0500 Viaccess (000000) -> CA PID: 0x0020
    *ECM: CA ID: 0x0500 Viaccess (000000) -> CA PID: 0x0021
    *ECM: CA ID: 0x0500 Viaccess (000000) -> CA PID: 0x0500

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    cam intr-o saptamana este rev,dar ........asteptam!
    Rev este peste 2 saptamani jumate..

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVR-ul Nu se mai deschide cu local TVR card in vechea configuratie mbox newcs. Nici cu gbox nici cu mgcamd+newcs. Trebuiesc efectuate modificari in config.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    TVR-ul Nu se mai deschide cu local TVR card in vechea configuratie mbox newcs. Nici cu gbox nici cu mgcamd+newcs. Trebuiesc efectuate modificari in config.
    Nu trebuie modificat nimic.
    Merge exact cum mergea inainte.
    newcs+mgcamd sau gbox

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top