Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
 1. #1
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

 2. #2
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Dolce Interactiv va fi disponibil din această lună în următoarele 10 oraşe: Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Galati, Cluj Napoca, Craiova, Brasov, Ploiesti, Braila. Astfel, Romtelecom devine prima companie din România care oferă o disponibilitate atât de extinsă a serviciului IPTV. Acoperirea, precum şi funcţionalităţile oferite utilizatorilor vor fi treptat extinse în viitor.

 3. #3
  Super Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  bucharest
  Posts
  3,473
  Posts Thanks / Likes

  Default

  situri-le dau error 404[site not found]
  1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 4. #4
  Moderator Expert
  Join Date
  Apr 2003
  Location
  District Nr. IX.
  Posts
  6,176
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by gladix View Post
  situri-le dau error 404[site not found]
  E tare Au sters contentul extrem de repede
  Day by day - opiniile mele
  "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
  ---------------------------------------------------------
  DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
  Moteck DigiPower SG-2100
  (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 5. #5
  I'm the truble man! Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Bacau & Iasi .
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Oricum am vazut un film din 2002 la un euro . Sunt singur ca si RCS va introduce PVR& VOD . Plus ca dupa ce se va lansa HBO HD, vom avea si HBO DIGITAL

 6. #6
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default news

  nu scria mare branza dar ce era important erau poze cu meniul VOD, PVR ....

  iata pe scurt ce s-a salvat din informatii
  site -ul oficial la acre se lucreaza si va da toate informatiile maine probabil este
  http://www.romtelecom.ro/personal/tv/dolce-interactiv/
  nu da eroare dar e gol .................

  - sunt 72 canale, primul reciver fara HDD este gratuit al 2-lea este 100 euro iar cu hdd 200 euro, iar abonamentul este 3,2 euro fara tva (dolce star)...cam atat iar la site se lucreaza pentru a putea da detaliile necesare

  - Gratuit pachetul iNational si dupa 31 martie 2010 poti sa te abonezi la pachete extra.

  - are si hbo hd - aici s epare ca vor fi minim 5 canale HD pentru start ...

  Pachetul iNational: TVR1, TVR2, TVR2, TVR INFO, PROTV, Prima TV, Acasa TV, OTV, Kanal D, TVR Cultural, Trinitas, TV5 Monde, TVRM Educational, REALITATEA TV, Money Channel, UTV, Kiss tv, Taraf.

  - IPTV de la Romtelecom are si PVR si VOD

  - deocamdata nu e disponibil decat la cei care au banda de minim 8Mbps, deci si in cele 10 orase nu toti vor putea beneficia in prima faza de IPTV.

 7. #7
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default Oferta dolce interactiv e online !!!

  http://www.romtelecom.ro/personal/tv/dolce-interactiv/

  E SI MENIU DE HD IN OFERTA DE PE SITE ................ OPTIUNE DISPONIBILA IN CURAND ...PROTV HD SI HBO HD PENTRU INCEPUT  COMPONENTA PACHETULUI DE INSTALARE – MODEM IPTV
  ZyXel P-660HW-T1 v3
  ZyXel P-870HW-51a v2
  ZTE – ZXDSL 931 CII

  COMPONENTA PACHETULUI DE INSTALARE – RECEIVER IPTV (STB)
  ZYXEL 1001H – RECEIVER FARA HARD DISK
  TELECOMANDA RECEIVERULUI ZYXEL 1001H

  AMINO 440 022 – RECEIVER CU HARD DISK
  TELECOMANDA RECEIVERULUI AMINO
  Last edited by lukas75; 8th December 2009 at 11:30. Reason: A

 8. #8
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default Comunicatul de presa

  După trei ani de Dolce, Romtelecom face primii paşi pentru a duce experienţa televiziunii la un nou nivel. Dolce Interactiv, noul serviciu IPTV este lansat preliminar în 10 oraşe

  Noul serviciu IPTV de la Romtelecom va fi disponibil începând de astăzi în 10 oraşe mari din ţară, pentru clienţii care dispun de conexiunea de bandă largă potrivită, în ceea ce priveşte viteza de transfer. Serviciul va fi optimizat şi calibrat în decursul lunilor următoare, cu noi funcţionalităţi adăugate periodic, urmând să fie disponibil pentru un număr mai mare de clienţi. Dolce Interactiv vine pe piaţă într-un moment aniversar, la trei ani de la lansarea Dolce, serviciul de televiziune prin satelit de la Romtelecom. (Mai multe detalii despre evoluţia Dolce.)

  Dolce este un succes, cu 94% dintre clienţii săi declarându-se satisfăcuţi şi cu 55% fiind chiar foarte satisfăcuţi de serviciu. Serviciul a înregistrat cea mai spectaculoasă evoluţie în al doilea an de existenţă, cu o creştere a numărului de clienţi de 65%. Dolce a continuat să crească chiar şi în această perioadă dificilă de criză economică din 2009, ajungând în prezent la o bază de clienţi de peste 850 000. (Un grafic al evoluţiei bazei de clienţi aici.)

  ”Dolce a fost o experienţă foarte bună, atât pentru Romtelecom, cât şi pentru piaţa din România, deoarece am reuşit să oferim servicii digitale de calitate la tarife foarte atractive. Şi consider ca acesta a fost un moment pozitiv în industria telecom. Publicul nu era obişnuit să primească astfel de servicii de la Romtelecom, la acel moment. Acum avem un număr semnificativ de clienţi, aproximativ 850 000. Din testele şi studiile pe care le facem înţelegem că toţi clienţii noştri sunt într-adevăr foarte mulţumiţi cu ceea ce primesc de la noi,” spune Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom. (Declaraţii video pe această temă, aici.)

  Atenţi la semnalele pieţei

  Conform studiilor de piaţă realizate pentru Romtelecom în acest an, există anumite caracteristici ale consumului de televiziune care au încurajat compania să introducă IPTV:

  *
  Clienţii români sunt interesaţi să ţină pasul cu noile tehnologii;
  *
  Văd televiziunea ca o soluţie pentru anumite nevoi– fie de divertisment, fie de relaxare (generaţia tânără) sau de informaţii de ultimă oră (grup de vârstă 36 – 45);
  *
  Utilizatorii de televiziune caută diversitate şi un conţinut de calitate, orientându-se din ce în ce mai mult către canale specializate, în defavoarea celor de conţinut general;
  *
  Controlul care poate fi exercitat asupra conţinutului este văzut ca un beneficiu de marea majoritate.

  Astfel, clienţii oferă indicaţii precise despre faptul că aşteaptă chiar mai mult de la experienţa lor cu televiziunea. (O ilustraţie a atitudinilor faţă de experienţa cu televiziunea, aici.)

  IPTV (televiziune prin protocolul de internet) reprezintă un sistem prin care serviciul de televiziune este livrat pe internet prin reţeaua unui operator, pe bază de abonament.

  Pasul următor - Dolce Interactiv

  “Acum câţiva ani, Romtelecom a înţeles că rolul său de simplu operator telecom se apropia de final şi de aceea ne-am gândit să ne îndreptăm către o zonă care promite foarte mult, respectiv zona de entertainment. Actuala strategie a companiei este de a deveni treptat numărul 1 în zona de divertisment din România, iar acest lucru presupune să fim capabili să oferim servicii TV, jocuri etc. Primul pas a fost făcut acum trei ani cu Dolce, iar acum lansăm serviciul de IPTV, care aduce interactivitate experienţei de televiziune şi uneşte lumea internetului cu aceea a televiziunii,” explică directorul general al Romtelecom. (Declaraţii video pe această temă, aici.)

  Ţinând cont de preferinţele exprimate de clienţi, Romtelecom face acum primii paşi pentru lansarea televiziunii inteligente, oferindu-le utilizatorilor români mai mult control asupra divertismentului chiar la ei acasă. Dolce Interactiv va fi disponibil din această lună în următoarele 10 oraşe: Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Galati, Cluj Napoca, Craiova, Brasov, Ploiesti, Braila. Astfel, Romtelecom devine prima companie din România care oferă o disponibilitate atât de extinsă a serviciului IPTV. Acoperirea, precum şi funcţionalităţile oferite utilizatorilor vor fi treptat extinse în viitor.

  Noul serviciu oferă utilizatorilor posibilitatea de a selecta, înregistra şi viziona programele favorite oricând doresc. Aceştia nu vor mai pierde nicio parte din programele preferate, Dolce Interactiv permiţând oprirea şi înregistrarea transmisiilor live.

  “Până acum, televiziunea era un serviciu prin care primeai ceea ce difuza operatorul, furnizorul de programe TV. Astăzi, IPTV oferă posibilitatea să interacţionezi mai mult cu serviciul pe care îl doreşti şi să îl personalizezi aşa cum îţi place,” adaugă Yorgos Ioannidis. (Declaraţii video pe această temă, aici.)

  Conţinutul la cerere va fi de asemenea disponibil prin intermediul unei biblioteci cuprinzătoare. În plus, utilizatorul IPTV poate înregistra mai multe programe în acelaşi timp. Beneficiile lui Dolce Interactiv sunt completate de o calitate înaltă a imaginii şi sunetului. Utilizatorii au la dispoziţie o interfaţă prietenoasă, printr-un portal web, care îi va ajuta să-şi administreze experienţa televiziunii. (Imagini cu portalul Dolce Interactiv, aici.)

  O experienţă totală şi accesibilă

  După modelul Dolce, Dolce Interactiv urmăreşte să ofere un produs bine definit, menit să facă diferenţa printr-o performanţă înaltă, preţuri avantajoase şi concentrarea asupra aşteptărilor clienţilor.

  Clienţii care se abonează la Dolce Interactiv vor beneficia de oferta promoţională cu discount de 100% la abonament până la sfârşitul lunii martie 2010 şi gratuitate pentru primul receptor fără hard disk. Preţurile pentru receptoarele suplimentare încep de la 99 euro, fără TVA. Pentru a accesa toate funcţionalităţile serviciului este nevoie de un receptor cu hard disk, disponibil la preţuri reduse cu 50%, respectiv 99,5 Euro, fără TVA, pentru clienţii Clicknet.

  În prezent serviciul este disponibil pentru toţi clienţii din cele zece oraşe calificaţi din punct de vedere al vitezei. Din punct de vedere tehnic, Dolce Interactiv necesită o linie telefonică fixă şi o conexiune de bandă largă cu o capacitate de transfer de minim 8 Mbps.

 9. #9
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Aboard the Destiny
  Posts
  3,184
  Posts Thanks / Likes

  Default

  grila, servicii, preturi?

 10. #10
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default hd

  PROTV HD si HBO HD la ROMTELECOM DOLCE INTERACTIV imediat ....
  http://www.romtelecom.ro/personal/tv/dolce-interactiv/

  - 69 canale din care 2 HD
  - gratis pana la 31.03.2009 daca te abonezi pe 29 luni ... dupa data asta ai pachet iNATIONAL GRATUIT (18 canale)

  - pt clientii non clicknet pachetul iNATIONAL devine 3.45 euro cu TVA (18 canele)
  - inca nu sunt preturi pentru pachetele suplimentare ..........sau pt cele 69 de canale ...

 11. #11
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2009
  Posts
  1
  Posts Thanks / Likes

  Default IPTv si receiverele

  Dupa ce am citit pe site-ul romtelecom despre IPtv nu imi este foarte clar daca pot lua primul modem fara hdd gratuit si al doilea cu HDD la pretul de 99.5 euro. la banii astia m-ar tenta pentru ca eu nu am nevoie de receiver cu hdd pe ambele televizoare.
  Daca ar fi sa iau primul cu hdd la 99.5 tara tva si al doilea fara hdd la 99 euro mi se pare prea mult sa dau 1000 de ron numai pe receivere si sa am 18 canale

  Are cineva idee daca este posibila prima varianta?
  Stie cineva ce hdd are Amino440 sau mai concret cate minute se pot inregistra pe el? Pe google nu am gasit nimic.

 12. #12
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

 13. #13
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default Raspunsuri

  V. INTREBARI FRECVENTE
  1. Este vreo diferenta intre conectarea receiverului cu HardDisk la modem si conectarea receiverului fara
  HardDisk la acelasi modem?
  R: Nu este nicio diferenta. Conectarea dintre receiverul cu HardDisk sau fara HardDisk si modem se face prin
  aceeasi pasi: cablul pentru conectivitatea LAN se conecteaza la portul RJ 45 al receiverului cu portul LAN al
  modemului alocat serviciului TV.
  2. Modemurile au toate aceeasi alocare a LAN urilor in functie de serviciile de date si video?
  R: Nu. Impartirea LAN pe tipul de servicii (date, voce) difera in functie de tipul de modem. Pentru detalii
  consulta tabelul de mai jos.
  Tip Modem LAN 1 LAN 2 LAN 3 LAN 4
  ZyXEL P-660HW-T1 v3 PC / Laptop PC / Laptop Receiver IPTV Receiver IPTV
  ZyXEL P-870HW-51a v2 PC / Laptop PC / Laptop PC / Laptop Receiver IPTV
  ZTE ZXDSL 931Cll PC / Laptop PC / Laptop PC / Laptop Receiver IPTV
  3. Pot sa-mi schimb parola de acces ulterior la serviciul Romtelecom Dolce Interactiv?
  R: Da. Pentru reconfigurarea profilului implicit si crearea altor profile (de exemplu Profilul Copil) se acceseaza
  din Meniul Principal fereastra Settings Systems Settings.
  4. Cum procedez in cazul in care doresc schimbarea rezolutiei imaginii transmise?
  R: Se face resetarea receiverului cu cablul de retea spre modem deconectat. La aparitia mesajului: "Error!
  Couldn't connect at remote server. Please check network cables or wait:" se apasa tasta Menu a telecomenzii,
  dupa care se navigheaza prin optiunile existente si se selecteaza optiunea dorita. In final se alege optiunea
  SAVE din meniul de pe ecran. Apoi se reconecteaza cablul de retea si se reseteaza receiverul.
  5. Pe ecran imi apare urmatorul lucru: "Error! Couldn't connect at remote server. Please check network
  cables or wait:" ?
  R: Se verifica:
  - daca receiverul functioneaza corect (este pornit, cablurile spre modem si TV sunt conectate);
  - daca modemul functioneaza corect (este pornit, toate cablurile sunt conectate, exista conexiune DSL,
  Internet).
  Apoi se reporneste receiverul din comutatorul ON/OFF aflat in spatele receiverului.
  6. Am imagine dar nu am sonor. Cum procedez ?
  R: 1. Dati volumul mai tare atat din telecomanda receiverului cat si din telecomanda televizorului.
  2. Verificati cablul de conexiune Receiver-TV sa fie bine introdus in receiver si in televizor. Scoateti cablul din
  Receiver si din Televizor si introduceti-l la loc. Resetati receiverul, decuplandu-l de la sursa de curent timp de
  20 sec. Daca imaginea nu apare solicitati suport tehnic.
  7. Telecomanda receiverului nu mai functioneaza. Cum procedez ?
  R: Verificati bateriile telecomenzii. Resetati apoi receiverul. Daca deranjamentul nu s-a rezolvat solicitati
  suport tehnic.
  ROMTELECOM DOLCE INTERACTIV – Ghid de instalare
  20
  8. Receiverul nu se alimenteaza?
  R: Va rugam verificati conexiunea receiverului la reteaua electrica si daca butonul on-off din spatele
  receiverului este pe pozitia ON. Resetati apoi receiverul. Daca deranjamentul nu s-a rezolvat solicitati suport
  tehnic.
  9. Imagine distorsionata
  R: Va rugam verificati cablul de conexiune Receiver-TV, sa fie bine introdus atat in televizor cat si in receiver.
  Scoateti cablul din receiver si din televizor si introduceti-l la loc. Resetati receiverul, sau decuplati de la sursa
  de curent. Daca deranjamentul nu se rezolva solicitati suport tehnic.
  10. Nu am imagine si sonor la televizor (Lipsa semnal). Cum procedez ?
  1. Verificati daca atat modemul cat si receiverul sunt pornite.
  2. Conexiunea Receiver-TV este realizata cu cablu RCA-Scart sau HDMI. Comutati televizorul pe canalul AV sau
  HDMI (in functie de tipul de cablu folosit). Verificati cablul de conexiune Receiver-TV sa fie bine introdus in
  receiver si in televizor. Scoateti cablul din Receiver si din Televizor si introduceti-l la loc. Resetati receiverul,
  decuplandu-l de la sursa de curent sau de la butonul din spate timp de 20 sec. Daca imaginea nu apare
  solicitati suport tehnic.
  3. In functie de tipul de conexiune, receiverul trebuie setat pe iesire HDMI sau Composite (AV). Trecerea de pe
  o iesire pe alta, se face apasand de 3 ori pe butonul "?" din telecomanda, sau tinandu-l apasat timp de
  aproximativ 5 secunde.
  11. Pot instala receiverul folosind Wi-Fi/ folosind cablurile coaxiale deja instalate?
  R: Momentan serviciul Dolce Interactiv este disponibil numai cu receptoare direct conectate la modem
  folosind un cablu de retea. Se pot folosi suplimentar diferite tipuri de adaptoare suplimentare pentru a nu
  instala un nou cablu de retea (de ex: Ethernet over Power, Ethernet over coax, Ethernet over Wi-Fi).
  12. Serviciul Dolce Interactiv va afecta serviciul Clicknet?
  R: Traficul video are prioritate. Este posibil ca in cazul unei conexiuni ADSL navigarea pe Internet sa nu se
  poata realiza simultan cu vizionarea unui program HD.
  13. La ce distanta maxima de modem se poate instala receiverul?
  R: La max 90m (conform standarde cablare structurata)
  14. Pot instala receiverul pe o alta conexiune Internet, atunci cand calatoresc.
  R: Nu.
  15. Pot viziona Romtelecom Dolce Interactiv pe 2 TV fara doua receptoare?
  R: Da, dar necesita conexiuni suplimentare, care sa asigure vizionarea aceluiasi program

 14. #14
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2003
  Posts
  3,124
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Din pacate restrictiile legate de banda sint destul de severe ! nu atit banda de 8Mbit cat constanta traficului. Experienta mea de utilizator ClickNet arata ca viteza este fluctuanta ... mai exact apar scurte intreruperi ... uneori de 1-2 minute ! fapt inadmisibil daca ai IPTV si platesti pentru calitatea si continuitatea semnalului ! Se pare ca si in alte tari acest sistem are probleme similare ...chiar si acolo unde conexiunea FO vine pana in casa omului ! Vinavatul ... evident congestionarea imprevizibila a traficului in retea ... telefonie analogica, internet si IPTV !

 15. #15
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default news

  au aparut si preturile de dupa 31.03.2009
  pachetele suplimentare vor costa intre 2,99 - 19,99 euro fara tva
  cine se aboneaza pana la 31.03.2010 va plati pe toata perioada 9,95 euro euro fara TVA pentru pachetul full .......... inclusiv HD

  a si disparu din grila HBO HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top