Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default optibox 500s "modare"

    Salutare tuturor !
    Scuze daca pun intrebari prostesti dar la partea asta cu Optibox-ul sunt paralel.
    Sunt in posesia unui Optibox 500S si din cate am inteles i se poate modifica firmware-ul sa poata decoda diverse programe . Stiti voi care . Intrebarea mea este :

    Unde gasesc un How To sa pot pune jucaria la treaba ?


    Multumesc anticipat.

    PS: Am tot cautat pe net dar nicaieri nu zice ceva in detaliu. Se poate utiliza how to-ul din sectiunea dreambox dm500 de pe ******** ? Era acolo ceva detaliat si ma gandeam ca daca este o clona Dreambox va merge si pe optibox dar nu vreau sa ma risc cu asemnea treburi. Nu am nevoie de o piesa de mobilier pe care sa pun vreun ghiveci cu flori.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aygun View Post
    Salutare tuturor !
    Scuze daca pun intrebari prostesti dar la partea asta cu Optibox-ul sunt paralel.
    Sunt in posesia unui Optibox 500S si din cate am inteles i se poate modifica firmware-ul sa poata decoda diverse programe . Stiti voi care . Intrebarea mea este :

    Unde gasesc un How To sa pot pune jucaria la treaba ?


    Multumesc anticipat.

    PS: Am tot cautat pe net dar nicaieri nu zice ceva in detaliu. Se poate utiliza how to-ul din sectiunea dreambox dm500 de pe ******** ? Era acolo ceva detaliat si ma gandeam ca daca este o clona Dreambox va merge si pe optibox dar nu vreau sa ma risc cu asemnea treburi. Nu am nevoie de o piesa de mobilier pe care sa pun vreun ghiveci cu flori.
    Poti sa folosesti linistit tutorialul ala, dar fara a pune gemini 4.20 in sus.
    Pune-l nabilo,edg nemesis,pli jade orice.
    Sa nu-l confunzi cu imagini pt.DM500+.Un imagine tip DM500 are maxim 5 mega.
    Last edited by zottya; 7th December 2009 at 18:19.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Partea cu uploadul de firmware am inteles-o si versiunile de soft ptr DM500 nu trebuie confundate cu versiunile ptr DM500+.
    OK. Ma ajuta cineva sa intelec ce se petrece cu CCcam-ul ?
    Este musai sa am si eu card sa pot da la sharing ?
    Gasesc in RO servere sau baieti care sa ma ajute cu un cont ptr sharing ?

    Nu este suficient sa am si eu user ca la randul meu sa devin si eu seeder de key ?
    ( ceva in genul torrentilor , daca mi-e imi da cineva sa dau si eu mai departe la randu-mi ?)
    Pe vremea in care mai foloseam receptia dvb-s ( aveam un strong ) se bagau keyle fie prin null modem fie de mina . Acum am picat ca musca in lapte.
    Ne-a adus cineva in firma un optibox 500s si vrem sa ii facem teste . Practic este un set top box de teste . Sa scoatem untul din ea.
    Daca tot are interfata de retea , poate sa vada si filmele din share-urile din retea ?
    Dar ceva interfata ptr youtube ? ( cred ca deja cer sf-uri dar nah , omul cere cat poate , cand nu se poate se opreste ).


    Multumesc anticipat ptr intelegere si ajutor .

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa mai multa documentare am inteles ca se gasesc si servere free dar si ca pot sa platesc lunar pentru un user acount la mai multe tipuri de cartele / key / .....
    In romania avem asemenea servere ?
    Daca da cui trebuie sa ma adresez ?

    Pentru teste cu CCcam -ul ce servere pot sa utilizez ?


    Multumesc

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Fa abonament la un DTH (nu conteaza care..poate sa fie si din strainatate - mai putin boom) si nu plati la "agarici" care ofera sharing pe bani. Probabil ai si fost contactat de diversi care ti-au prezentat oferta lor. Nu-i baga in seama. Fa abonament legal. Si citeste pe goagle.
    2. Poti vedea filme pe dm500.
    3. Nu cred ca functioneaza pluginul ptr. youtube pe enigma1.

    P.S. - nu poti sharui ceva ce nu ai. Adica fa abonament la un DTH ca sa ai ce imparti. Mai devreme sau mai tarziu "agariciul" te va lasa cu ochii in soare. Si cu banii luati.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top