Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi , GSP si N3

    Un coleg microbist se plinge ca el nu gaseste GSP pe receiverul lui. Da revenire la setarile fabricantului si pe 153 gaseste un program de service pe care nu vede nimic. Eu am primit cartela N3 , cea veche expirase pentru ca nu am mai folosit digi de ceva timp , am activat-o am scanat si am gasit GSP pe 153.

    La el sa nu-l gasesca din cauza cartelei ? Personal nu vad legatura.

    El are N2 si s-a dus la casierie si i-au spus ca nu e o problema, nu asta este motivul si ca trebuie sa vada GSP pe 153 si o sa i se schimbe si lui cartela dar nu i-a venit rindul.

    Ce sa faca ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur nu-i acolo problema , n-are nicio legatura scanarea transponderului cu tipul smartcardului.

    Primele canale cu "intuneric" vor fi Digi Film.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    Un coleg microbist se plinge ca el nu gaseste GSP pe receiverul lui. Da revenire la setarile fabricantului si pe 153 gaseste un program de service pe care nu vede nimic. Eu am primit cartela N3 , cea veche expirase pentru ca nu am mai folosit digi de ceva timp , am activat-o am scanat si am gasit GSP pe 153.

    La el sa nu-l gasesca din cauza cartelei ? Personal nu vad legatura.

    El are N2 si s-a dus la casierie si i-au spus ca nu e o problema, nu asta este motivul si ca trebuie sa vada GSP pe 153 si o sa i se schimbe si lui cartela dar nu i-a venit rindul.

    Ce sa faca ?
    Sa-si faca update de soft la receptor!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Miine aflu exact ce receptor e dar 90% e 1160 . Cum face update la el ca nu mai stiu si nici pe ce TP trebuie sa stea ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur e vorba de primele Hyundai 1120 cu soft neadus la zi, daca e vorba de GSP.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E 1160 . Cum se face upgrade la 1160 ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    E 1160 . Cum se face upgrade la 1160 ?
    Ai thread sticky aici la DTH
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top