Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2008
  Posts
  140
  Posts Thanks / Likes

  Default Ultimele noutăţi de fotbal

  Mark Hughes dezamăgit de comportamentul lui Arsene Wenger

  Manchester City şeful Mark Hughes a acuzat n contrapartidă Arsenal Arsene Wenger a "nu şti cum să se comporte", după trimestru lor Carling Cup-final.

  City Beat o latură tineresc Gunners 3-0 la Eastlands şi Wenger nu dau mna cu Hughes de la fluierul final.

  "Poate că el este folosit pentru a cştiga jocuri şi atunci cnd şi pierde, uneori, nu ştie cum să se comporte", a declarat Hughes.

  Cei doi manageri s-au certat pe touchline n timpul jocului, cu seful Arsenal plngndu-a patra oficial că Hughes a părăsit zona sale tehnice.

  "La un moment dat am fost de peste de partea lui din zona tehnice şi părea să fie un pic vătămate prin faptul că,", a adaugat Hughes.

  "Dar cred că este, probabil, mai mult nedreptăţiţi pentru că el a luat bătut. Am fost la stadion Emiratele şi au fost bătuţi 6-2, dar eu ncă oferit mna mea la sfrşitul anului. Acesta este cel care le puteţi face.

  "Sunt un pic dezamăgit n această privinţă. Tu ar trebui să fie un pic mai plin de har dect att, pentru că este inutilă. Toţii rănit cnd ajungem bătut, dar tu ar trebui să ofere ntotdeauna mna ta."

  Cnd a fost sugerat să Wenger n perioada post-meci de conferinţe de presă, că o strngere de mnă a fost "curtoazie profesională", de 60 de ani, a răspuns sarcastic: "Nu am nici o curtoazie profesionala."  Dar, Wenger a răspuns: "Cred că am nimic de spus. Eu sunt liber să dau mna cu care vreau după meci."

  Carlos Tevez, Shaun Wright-Phillips şi Vladimir Weiss a marcat al doilea gol jumătate faţă de o parte tineresc Arsenal, care a văzut Oras uşurinţa n semifinale - pentru prima data in ultimele patru de un concurs de cupa pe piaţa internă din 1981 - n cazul n care va juca rivalii locale Manchester United.

  Dar francez a spus că va continua să folosească Cupa Carling de snge pentru a tinerilor clubului, chiar dacă acestea nu au cştigat un trofeu din 2005 FA Cup.

  "Eu nu considerăm că, dacă veţi cştiga Cupa Carling vi se va merge pe o paradă trofeu", a spus Wenger. "Este un concurs pentru jucatorii nostri mai tineri. Dacă nu joacă-le aici, n cazul n care mi-ar juca pe ei?

  "Ne-am jucat n sferturile de finală a Ligii Campionilor in sezonul trecut cu echipe de top. Joacă n aceste meciuri este de 10 ori mai greu dect să joci n Cupa Carling."

  Hughes, ntre timp, este n căutarea deja cu nerăbdare să o cu două picioare Manchester derby-ul mpotriva Unite, n semifinale, n ianuarie.

 2. #2
  Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2008
  Posts
  140
  Posts Thanks / Likes

  Default cele mai noi stiri...

  Manchester United a atrage rivalii City n Carling Cup

  Titularii Manchester United se va confrunta cu rivalii locale Manchester City n Carling Cup semi-final.

  United a ajuns la ultimele patru, cu o victorie cu 2-0 pe Tottenham, la Old Trafford şi au fost apoi trase mpotriva City, care a văzut n afara Arsenal 3-0, la Eastlands.

  Cealalta semifinala vede Aston Villa, 4-2 cuceritori din Portsmouth, pnă mpotriva Blackburn Rovers după trage "dramatice-out castiga peste Chelsea.

  Semi-fabricate avea loc peste două picioare, n săptămna care ncepe cu 4 şi 18 ianuarie.

  Carling Cup semi-finală Draw:

  Manchester City v Manchester United
  Blackburn v Aston Villa

 3. #3
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Dec 2007
  Posts
  209
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by gabrield View Post
  Mai bine le pui in engleza, sa inteleg si eu.

  Donez oricui stie despre ce e vorba aici, 2 navete de Heineken.
  Becali posteaza pe RDI ?!?!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top