Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 148
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default AU Focus , caid b02

    Sal. La voi a facut AU in dream sau server ubuntu ( cu cccam ) ? La mine nu vrea nicicum.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Sal. La voi a facut AU in dream sau server ubuntu ( cu cccam ) ? La mine nu vrea nicicum.
    Eu am bagat cardul in receptorul de la ei,a facut update,apoi am bagat cardul in dream,am pus in prio caid-ul nou si decodeaza instantaneu de pe local.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa precizez: nu am kaonul ! Cardul e a unui prieten care sa mutat in alt oras si nu am nr de telefon.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  4. #4
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge in dreambox pe scam v3.54, pe tvr1 in 2-3 minute se face update dupa care functioneaza bine merci pe cccam.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da si tu mai multe detalii ... se instaleaza scam si se mai pune ceva sa mearga sau merge direct ? . eu am descarcat emulatorul l-am activat si am pus pe tvr si in 10 minute nu s-a intamplat nimic .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    da si tu mai multe detalii ... se instaleaza scam si se mai pune ceva sa mearga sau merge direct ? . eu am descarcat emulatorul l-am activat si am pus pe tvr si in 10 minute nu s-a intamplat nimic .
    Se instaleaza scam .Am pus pe antena 1 si dupa 5 min s-a facut lumina.
    Pe urma revii la cccam .Simplu

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar pe Dream cu MgCamd nu merge sa faca update? Ca de fapt MgCamd parca este acelasi cam ca si in Echosmart. A incercat cineva?
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa fac lumina cu combinatia mgcam 131+ newcs 165 si gemini 4.6 cu nemesi 4.4 nu a vrut sa faca AU .

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine problema update-ului s-a rezolvat in Kaon. Dar cccam nu mai deschide cardul in dm800. Numai cu mgcamd+newcs si cu scam mai reusesc sa il deschid in box. In server merge cu cccam 2.1.3, acelasi cam ca si in box.
    Cu scam, la info imi arata:
    coding systems: 2
    0xB02 conax
    0xB00 conax
    Cum draq se poate ca aceeasi versiune de cccam sa il deschida in server si in box nu?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jerkoffsky View Post
    La mine problema update-ului s-a rezolvat in Kaon. Dar cccam nu mai deschide cardul in dm800. Numai cu mgcamd+newcs si cu scam mai reusesc sa il deschid in box. In server merge cu cccam 2.1.3, acelasi cam ca si in box.
    Cu scam, la info imi arata:
    coding systems: 2
    0xB02 conax
    0xB00 conax
    Cum draq se poate ca aceeasi versiune de cccam sa il deschida in server si in box nu?
    Si eu am dm 800 si cardul de focussat cu CAID 0b02 este deschis cu CCcam 2.1.3 . Nu stiu daca flosesti sau nu cccam.prio, CCcam.providers si CCcam.channelinfo pe linga cccam.cfg. Daca le folosesti atunci va trebui sa le modifici dupa noul caid focussat.
    DM 800;VU+UNO/TRIAX TDS 110 MULTIFEED 5W/4W-0.8W/1W-4.8E-7E/9E-13E-16E-19.2E + TRIAX TDS 64 - 39E

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma dupa toate obtiunile incercate sa fac update pe DM500,tot pe conserva lor a trebuit sa bag cardu la update,noroc ca are un prieten din apropiere conserva.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat diferite prio si providers noi, unde ar fi cica Focus fixed, degeaba. In cccam info din server imi arata in continuare b00.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pardon, am vrut sa zic channelinfo & providers.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Solutie ?

    Sall
    A reusit cineva sa faca update la cardul de Focus in Dm 500,daca da va rog sa postati rezolvarea,eu nu am posibilitatea momentan sa pun cardul de Focus,in decu lor sau in alt dec...
    Multumesc
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  15. #15
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca face AU in Scam fara nici o setare si care se poate downloada de pe Gemini server cu buton albastru DM si addons , incearca si confirma sau infirma faptul , eu am facut update-ul in Echosmart si nu mai pot testa .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top