Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up caut instalator toroidala Caransebes

    Care santetzi,aproape de Caransebes?Resitza,Lugoj,Timisoara si stitzi sa montatzi o toroidala cu 8 lnb-uri,am suport la ea,emp diseq 8 lnb-uri(4multiconect 4 ultra)total 1237roni.Multumesc!Platesc 1000-1500roni.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up WaveFrontier TORODIAL T90 original white

    Antena este originala WaveFrontier,luata de la SatMedia...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BURIAN_E_FLORIN View Post
    Antena este originala WaveFrontier,luata de la SatMedia...
    mai precis... in ce localitate e?
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up WaveFrontier TORODIAL T90 original white

    Caransebes

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    uite aici info ( daca stii engleza ) sau da un search pe google. Eu am instalat una cu 4 LNB. A fost mai greu pina am prins primul satelit, dupa care pentru ceilalti doar misti LNB-ul stinga sau dreapta depinde unde este locat. Eu am venit la inceput cu fir direct din LNB la TV pentru a prinde satelitul. Inceasca asa cu toate. Important cind am schimbat firul de la un LNB la altul, am inchis tot deauna cutia de la switch din spate. Cind ai semnal pe toti sateliti, poti instala multiples switch-ul.

    Sper sa-ti fie de ajutor.

    Numai bine,
    coco

    http://www.sadoun.com/Sat/Products/W...ion-Manual.htm

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SAlut,
    Ai PM legat de toroidala .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut !

    asteptam poze de la instalare azi am inteles ca e ziua cea mare ... ,spor la treaba acolo si la cat maii multi decibeli castigati
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna
    ,te pot ajuta eu dar intre 26-27 decembrie in ce localitate exact trebuie instalata antena

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top