Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default dreamsky dsr6000 se blocheaza in sharing

    sal am 2 receivere dsr 6000. am gasit pe net cum se poate face sharing insa in limba rusa .ok.... am facut cablul null modem am conectat aparatele cel cu cartela pe master al doilea slave. problema este imaginea se blocheaza cind pe primul cind pe al doilea am gresit ceva? cablul pin2-3, 3-2, 5-5 multumesc anticipat

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa schimbi stecherul la unu din receptoare, cablul este bun acum depind si setarile care le faci cu master si slave.
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default astfel

    inf+2 =( 0009 master rs232 sharing) receiver cu cartela
    inf+2=(0010 slave rs232 sharing) , al doilea receiver inf+3 spune ceva de caid ok
    aici sa fie greseala? daca ii dau disable functioneaza doar primul al 2-lea nici macar semnal nu are.
    atasaz si link http://translate.google.com/translat...6000%26hl%3Den. poate nu am inteles eu?aaaaa pasul 2 (turn on emulator) nu stiu ce este i
    Last edited by perpedel; 2nd December 2009 at 12:31.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default ce are

    sal. revin cu detalii noi. am reusit sa fac conexiunea insa ramin probleme: (slave: get keys from master ...) merg programe diferite pina in momentul in care schimb programul master ori slave. in acest moment pe slave apare mesajul ..get keys...... . aici este problema in timpul in care ia keys de la master se blocheaza cind unul cind altul cind impreuna. imi poate spune cineva unde gresesc? semnal antena 86% calitate semnal 71%

    ps : am vorbit cu romani care instaleaza max si dolce si au cerut de la 200 pina la 300 euro doar pt multiroomul( fara alte necesare: 2 lnb.... etc)
    orice sfat e binevenit.
    am urmat instructiunile de pe tutorialul postat mai sus


    eventual ceva detalii despre super lazer sl2200( personal nu reusesc sa gasesc ceva )
    Last edited by perpedel; 11th December 2009 at 00:55.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top