Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: cabo down

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default cabo down

    Simbata seara inaintea partidei de fotbal FC Porto-Benfica au schimbat cheile.Predator 3.21 nu a mai facut AU si a fost necesara introducerea cu telecomanda a cheilor.Se pare ca cei de la TV Cabo ne pregatesc ceva deloc placut.Cu stima,Paulino!

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Keyle de cabo:

    1800:004901:0000000000:00:9C911F756E835621 TV CABO
    1800:004901:0000000000:01:CF913B069AEC3433 TV CABO
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default cabo down

    Daca le introduci cu telecomanda in Predator 3.21 dupa circa 20 de secunde ecran negru! Intrind in meniul camului o sa constati ca cheile introduse anterior s-au resetat!?! Valabil pentru cei cu Dragon cam si Predator 3.21!Paulino

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cabo down

    Quote Originally Posted by paulino
    Daca le introduci cu telecomanda in Predator 3.21 dupa circa 20 de secunde ecran negru! Intrind in meniul camului o sa constati ca cheile introduse anterior s-au resetat!?! Valabil pentru cei cu Dragon cam si Predator 3.21!Paulino
    Poate confirma si altii ciudatenia.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia asta o patesc eu pe Dream cu newcamd 6.03. Introduc cheia 00 buna 9c 91 1f 75 6e 83 56 21 in keylist iar dupa cateva secunde se reseteaza si imi apare asta :
    1800:000000:490100::fe fe fe fe 6e 83 57 20


  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La newcamd pune in newcamd.conf

    AU=no
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare!
    Puneti magra AU pe OFF apoi introduceti cheile.
    bafta!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm pe str 6125 pun cheile bune iar dupa 10 secunde se schimba in ff ff ff ff

  9. #9
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by siti
    confirm pe str 6125 pun cheile bune iar dupa 10 secunde se schimba in ff ff ff ff
    Ar trebui oprita optiunea de AU cumva...
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default cabo down

    Ne-a salvat pe toti Predator 3.22! Il gasiti pe site-urile cunoscute!Paulino

  11. #11
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe humi 5400 si-a revenit de la sine...face au.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au facut iara ceva schimbari? ca la mine iar nu se mai vede cu nici un cam.


  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ,se pare ca iar au schimbat cheile

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....data trecuta a facut autoupdate ....acu vad ca inca se mai gandeste......[newcamd 6.02]
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default TV Cabo

    Merge cu predator 3.22 pe dragon cam

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 05:45
  2. TV CABO
    By pferreira in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 22:10
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 13:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2005, 00:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top