Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46

Thread: Card Focus

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default Card Focus

    Am avut pana acum un card Akta si intentzionez sa-mi iau un card Focus. Am nabilo Darkstar II cu gbox. Merge focus cu gb sau mai trebuie facute tot felul de artificii? La akta nu trebuia sa fac nimic. Am citit pe aici pe forum , numai in combinatzie cu cccam. va mulzumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge Focus cu Gbox, este suficient sa introduci cartea in slot si sa dai un restart.




  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Card Focus

    merci de raspuns Didi, e cam complicat.. sper sa reusesc..

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    merci de raspuns Didi, e cam complicat.. sper sa reusesc..
    Complicat pe naiba,mai simplu chiar ca nici nu se poate,iei si bagi gbox si cardu in slot si un RESTART. Greu tare...
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67 View Post
    Complicat pe naiba,mai simplu chiar ca nici nu se poate,iei si bagi gbox si cardu in slot si un RESTART. Greu tare...
    @valyp67 esti un tip simpatic...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default card focus

    Daca e asa de simplu de pus cardul focus in gbox atunci as dori sa stiu si eu de ce de cind au schimbat din 0B00 in 0B02 la mine in dream nu merge decit 15 secunde dupa care freeze(ingheata)!De aratat in schimb arata conax decode:slot 1.Pus intr-un receiver Strong 4355+modul merge minunat!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thomasstar View Post
    Daca e asa de simplu de pus cardul focus in gbox atunci as dori sa stiu si eu de ce de cind au schimbat din 0B00 in 0B02 la mine in dream nu merge decit 15 secunde dupa care freeze(ingheata)!De aratat in schimb arata conax decode:slot 1.Pus intr-un receiver Strong 4355+modul merge minunat!
    @thomasstar folosesti gbox?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate da!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thomasstar View Post
    Din pacate da!
    pai si cum merge la ceilaltzi maestrii? Si n-ai incercat sa schimbi ceva poate in combinatzie cu newcs? ...m-ai terminat... tocmai sant pe cale sa trec pe focus...
    mai exista si alte idei sau pareri

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate vad ca majoritatea folosesc cardul cu CCcam!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folositi CCCAM foarte simplu, unde merge fara probleme.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Folositi CCCAM foarte simplu, unde merge fara probleme.
    Si sa incep iara sa adun parteneri de sharing?Alta rezolvare nu este?

  13. #13
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mbox/newcs face update cardul ?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default update

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    In mbox/newcs face update cardul ?
    Update-ul l-am facut intr-un Strong 4355Evo+modul,s-a schimbat serialul cartelei in alta serie,a aparut prostia asta de 0B02,dar in gbox nimic,15 secunde dupa care freeze!In Strong merge beton,l-am lasat 12 ore si nici o problema!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Folositi CCCAM foarte simplu, unde merge fara probleme.
    pai daca mai citesti in sus, jos, stanga , dreapta itzi dai seama ca nu e chiar asa si cccamul are probleme cu cardul.
    Pe mine ma intereseaza cum se comporta in gbox...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top