Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu signalu la dm 800 ! si nu numai ...

    Asadar is si eu de acum inainte posesorul unu dm 800 ...

    am scos cel vechi (dm 500 ) am bagat dm 800 ...primul lucru care l-am constatat ca signalu nu e deloc la fel de bun ca la dm 500 ...ba chiar e sub ori ce critica . Vreau sa va zic ca 16 E vedeam fara probleme pe dm 500 cu dm 800 dabia il miroase . E chestia asta cu signalu in functie de IMAGINE sau nu conteaza ...daca da ce imi recomandati . Apoi am observat ca multe canale HD nu merg ...arata ca si cum nu e signal ...iar ...la undele arata SID not found in PAL ...sau ceva de genu ( la mine scrie in germana ) ....si asta nu e tot ...dupa cam 3-4 ore de vizionat se incinge ca dracu se blocheaza si nu mai se aprinde daca fac reset ...trebuie sa-l las sa se raceasca mai intai . Daca aveti ceva recomandari si sfarturi v-as fi recunoscator .

    PS : inainte sa ma intrebati daca aparatul e original ...va raspund da e 100 % original !

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inainte de toate pune-i un cooler ori intern sau extern.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Inainte de toate pune-i un cooler ori intern sau extern.
    inainte de toate vreau sa-l fac sa mearga si dupaia ii mai cumpar si cooler ...oricum la o carutza de bani ce naiba ii mai trebe cooler..trebuiau sa-l incorporeze ...sau ce e masina sa-l cumperi cu clima sau fara ?

  4. #4
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Inainte de toate pune-i un cooler ori intern sau extern.
    Mi se pare o tmpenie n condițiile actuale.

    @miloo - Pune orice imagine nouă (cu bootloader de ultimă generație) și nu vei mai avea probleme cu ncălzirea. Eu am un HDD intern, un stick USB și un hub USB (1=>4) la care sunt legate o imprimantă, un Smargo și un alt stick USB, și n condițiile astea nu sare de 40C.
    Ce nu merge ca la DM500 este sistemul USALS și bănuiesc că de aici ai și probleme. Soluțiile sunt două. Fie recalibrezi motorul pentru DM800, fie nu mai folosești USALS și memorezi fiecare satelit n parte. Problemele cu SID not found in PAT s-au cam rezolvat n mare măsură la ultimele imagini, dar au legătură și cu lista de canale.
    Sfatul meu e să instalezi o imagine nouă (Gemini, Newnigma, etc., vezi tu care-ți va face cu ochiul mai mult), rezolvi problema cu semnalul de la antenă așa cum ți-am spus mai sus și apoi poți chiar să verifici dacă ai original sau nu (există un plugin pt. asta, vezi pe IHAD).
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu ti-ai luat modelul cu incalzire.
    Acuma vorbind serios..pune de test un ventilator, pe carcasa, deasupra la tuner si vezi ce se intampla. Si conteaza si ce imagine este pe el.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default the same

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Mi se pare o tmpenie n condiiile actuale.

    @miloo - Pune orice imagine nou (cu bootloader de ultim generaie) i nu vei mai avea probleme cu nclzirea. Eu am un HDD intern, un stick USB i un hub USB (1=>4) la care sunt legate o imprimant, un Smargo i un alt stick USB, i n condiiile astea nu sare de 40Ce nu merge ca la DM500 este sistemul USALS...
    Sfatul meu e s instalezi o imagine nou..
    The same - adica dh800 functioneaza impecabil trebuie sa pui img noua.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai am pus gemini 4.50 ...acum nu stiu cat de noua e ...eu credeam ca e noua .

    Daca voi recomandati altceva ...si cu link daca se poate ....

    sa aibe si cu update online pt. settings cccam samd .

    mersi !

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mai e ceva ...cand vreau sa fac search automatic nu are decat un satelit thoru !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Aici : DM 800 cu GP 4.50 - settings Likra, nici nu stiu ce e ala cooler, semnal mai mult decat rezonabil 39E-30W.
    Intra te rog in setup, tuner configuration, treci pe advance mode si selectezi pentru toti satelitii tuner1( poate ai facut acest lucru dar pe moment doar acest lucru il banuiesc )

    Eu am salvat fiecare satelit in parte.

    Bafta.
    RESPECT YOURSELF

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da acum cand am scos gemini si am bagat newenigma hehe

    infine ...

    mi-ar trebui niste settings dar nu pentru motor am trecut pe diseq ... ceva bun cu sateliti 19,2-16-13-7-5-1V ...

    multumesc

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci sa revenim:P)))
    nu ai semnal mai slab , ai semnal mai bun , mai fiabil si adevarat
    da ... nu ai 70 % ca ai 10 db sau ma rog cat zice el , dar cu asta la 3 -4 db vezi discovery hd.
    cu al tau ala dm500 de la 60 % in sus iti masura
    revening:P)) tunerul e mai fiabil.
    acuma referitor la cautare
    in gemini - newnigna- service searching - tuner setup - stg-dr. setezi modul.
    pt motor e simple usals + locatia ta.
    si daca ditamai blidu' pe casa e montat corect , nu are nimeni ce sa te trisheze.
    cu ocazia asta tzi-ai dat seama ce blid stramb ai:P)))
    cat despre incalzire..... nu ma fa sa scot de la naftalina pozele cu dm infasurat in shervet))
    si atunci nu era second stage , si drivere noi , si balari cu incalzirea

  12. #12
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu semnalu' pe motor, sa stii ca difera de la un receiver la altul.
    sfatul meu: dupa ce configuresi functia pt motor in DM800, seteaza pozitia ta geografica, da un go to 0, si baga tare la tunning.
    PS: Eu am avut bara pe care era motorul un pic inclinata si nu prea reuseam sa fac multe cu reglajul (ea a fost perfect la 90 dar s-a deplasat in timp). Am pus la boloboc si... intra de la 75e la 30w.
    In leg cu reglajul motorului, pe mine m-a ajutat un program interesant si foarte util "SATARC" ii zice, dar nu mai gasesc topicul si nici nu mai stiu cine l-a facut.

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok revenim ...nu stiu de ce toti imi vorbiti de motor ...eu am diseq dupa cum ziceam si mai sus ...19-16-13-5/7-1V ...si se pare ca dupa ce am pus un img nou ...vad ca cel mai nou newenigma a mers totul ca pe roate nu stiu de ce cu GP am avut probleme ...acum merge tot a facut din prima scan pe toti satelitii nu a trebuit sa setez mare branza .de incalzit se incalzeste dar nu se mai blocheaza , pana acum 2 ore in juma de ora s-a blocat de vreo 3 ori . Daca ramane asa nu mai pun nici un cooler nimic .

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Recomandarea legata de cooler e binevenita,eu am avut probleme cu DM800,se bloka imaginea si din cauza faptului ca tineam dm-ul undeva la caldura, oricum,coolerul nu strica si e eficient ajutand la performante mai bune.In rest tot ce s-a scris anterior sunt informatii excelente si ajutatoare,eu am Nabilo ca si imagine si pot sa spun ca sunt mult mai multumit si e mai fiabila decat restul,dar asta e numai opinia mea...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Pai am pus gemini 4.50 ...acum nu stiu cat de noua e ...eu credeam ca e noua .

    Daca voi recomandati altceva ...si cu link daca se poate ....

    sa aibe si cu update online pt. settings cccam samd .

    mersi !
    in cazul acesta - este NabiloBlackHole_DM800_012

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top