Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default Dbox 2 Sagem nu gaseste Canale

    Salut

    Am primit de la cineva un Dbox 2 Sagem, ma gindesc cu un Chip, si incercind sa pun alt img. pe el cred ca am sters ceva undeva ce nu trebuia. Am pus alt img. Enigma Yadi sau JtG Neutrino komplett 1x1, si nu mai reusesc sa gasesc nici un canal de tv sau radio. Ami arata ca am semnal dar cind ai dau scanare atunci nu gaseste nimic. Am incercat si manual dar tot aceeasi chestie. Inainte tot un Yadi img. a fost pe el. Am vrut sa pun Camd3 pe el, nu am reusit, am incercat sa pun alt img. dupa care nu a mai mers - KEIN SYSTEM-, acum am alt img. pe el dar nu merge. Nu stiu ce sa fac

    Ceau

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu bootmanager sau imageflashasistent de pe ump2002.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi Gogi


    Problema a fost LNBul sa-l ia dracu. Eu am testat sambata un Lnb 0.2db Titanium, si dind jos Lnbul vechi, cred ca l-am lovit de ceva sau cumva, pentru ca acum nu mai vrea deloc. Atit am incercat cu Dboxul pina am avut dureri de cap. Astazi pornind Dreamul am observat ca nu merge nici pe Dream satelitul Astra. Si pe urma am pus alt Lnb si iaca ca se facu lumina. Acum am pus pe Dbox un img. de la NG care vad ca merge destul de bine si are deja si Camd3 instalat. Acel cineva a vrut doar austriecii s-ai vada. In sfirsit dupa mult timp pierdut se facu lumina si pe austrieci.

    Ceau


    PS: mersi mult la baietii care au scris acele HowTo's de care m-am folosit foarte mult: MEHiYOU,BASIL0101, Gogi etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 3rd August 2006, 23:02
  2. Se gaseste in Romania...?
    By jenel in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 15
    Last Post: 17th January 2006, 00:14
  3. DBOX 2 Sagem
    By ombre in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 11th October 2005, 22:43
  4. Replies: 5
    Last Post: 5th October 2003, 12:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top